22 °

max 23 ° / min 11 °

Srijeda

30.09.

23° / 11°

Četvrtak

01.10.

20° / 13°

Petak

02.10.

22° / 15°

Subota

03.10.

27° / 17°

Nedjelja

04.10.

22° / 20°

Ponedjeljak

05.10.

22° / 19°

Utorak

06.10.

21° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Glavni grad: Aktivnosti na planu destabilizacije Crne Gore prelaze na veći nivo

Politika

Comments 4

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

DPS Glavni grad: Aktivnosti na planu destabilizacije Crne Gore prelaze na veći nivo

Aktivnosti na planu destabilizacije Crne Gore prelaze na veći nivo, poručuju iz DPS-a.

"To potvrđuju sinoćnja dešavanja na Zlatici, koja su nam priredili aktivisti Demokratskog fronta, Prave i pojedina sveštena lica sprske crkve u Crnoj Gori.

Poslije prve faze, koja je trajala veoma kratko, u kojoj je trebalo izvršiti mobilizaciju navodnom odbranom svetinja, koje niko i ne dira niti mu pada na pamet da to čini, uslijedila je druga, otvoreno politička, sa jasnim ciljem rušenja vlasti i njenih institucija. I da ne bi bilo zabune, ovo je u više navrata potvrdio Andrija Mandić, najprije u jednom od beogradskih TV studija kada je kazao da je cilj protesta izbor nove Vlade i prije neki dan u Skupštini kada je na pitanje novinara odgovorio da veliku većinu učesnika protesta čine glasači DF-a", poručuju iz DPS-a.

Dodaju kako je od sinoć na sceni treći čin, a to je, kako navode, nacionalističko, nasilničko i huligansko djelovanje u pokušaju rušenja institucija i napada na službena lica.

"Ne možemo reći da ovo prvi put vidimo u ovoj kampanji. Najprije su to uradili huligani u Beogradu, kojima su pomagali pojedini huligani iz Skupštine Crne Gore nastojeći da zapale crnogorsku zastavu. Izgleda da je plan rušitelja Crne Gore da u ovoj fazi treba zahvaliti što se naša zastava, legalno postavljena na zgradi crnogorske ambasade palila, tako što će se srpska nelegalno iscrtavati na javnim objektima, bez prethodno dobijene saglasnosti nadležnih organa, a da će sprovođenje zakona i vraćanje tih objekata u prvobitno stanje, biti povod za obračun sa institucijama Crne Gore. Uz to, neizbježan dio folklora čine gađanje kamenicama i usklici - ovo je Srbija i sl. Dakle, stvari su jasne. Crngorsku zastavu treba zapaliti, a srpsku, iako nelegalnu, svuda iscrtati", porčuju iz te partije. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

finger

@Maksim, samo da si zdravo...daleko ti lijepa kuća

Katunjanin

Ko god dolazi dobronamjerno ,dobrodosao je i bezbijedan koliko i crnogorski gradjani .Oni kojima to ne odgovara ili traze neka visa prava ,neka ne dolazi ne treba nam i to je to .

Bogumil

@Maksim, Srbi su uvijek dobrodošli u CG, ali četnici nijesu, niti će bit, a na more možeš vazda, ako je to more za tebe crnogorsko, a ako misliš da je srpsko, e onda bolje nemoj, imaš super bazena po Srbiji, akva parkova itd. Crnu Goru ćete poštovati, kako ti, tako i ovi ovđe što im je BG glavni gr.