19 °

max 26 ° / min 14 °

Utorak

02.06.

26° / 14°

Srijeda

03.06.

24° / 13°

Četvrtak

04.06.

25° / 13°

Petak

05.06.

19° / 17°

Subota

06.06.

23° / 18°

Nedjelja

07.06.

26° / 15°

Ponedjeljak

08.06.

25° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuković: DPS u Podgorici ispunjava predizborni program

Politika

Comments 0

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Vuković: DPS u Podgorici ispunjava predizborni program

Sa zadovoljstvom se može konstatovati da gradska uprava predvođena Demokratskom partijom socijalista marljivo i predano radi na ispunjavanju planova iz predizbornog programa čime ne samo što ispunjavamo data obećanja već svakodnevno poboljšavamo život u Podgorici, saopštila je odbornica DPS-a u Skupštini Glavnog grada Dunja Vuković.

“Izuzetno smo ponosni što je Glavni grad, u partnerstvu sa Vladom Crne Gore, dao značajan podsticaj u izgradnji Doma za stare kroz ustupanje parcele na kojoj se izvode radovi i što je izvršio komunalno opremanje zemljišta. Urađena je takođe i pristupna saobraćajnica, kao i nedavno u Gornjoj Gorici, u ulici Miloja Pavlovića koja je otvorena prije nekolika dana”, kazala je ona.

Takođe, sa zadovoljstvom konstatuje da je Ministarstvu turizma i održivog razvoja podnijeta inicijativa da se do daljeg na području brda Gorica zabrani gradnja. Gorica predstavlja jedan od najprepoznatljivijih simbola Podgorice i od suštinske je važnosti održati potreban stepen njene zaštite, ističe Vuković.

“Težimo ka cilju da namjena tog prostora bude najznačajnija sportsko rekreativna zona na teritoriji Glavnog grada. Takođe, za nekoliko dana Skupština Glavnog grada usvojiće Odluku o davanju zemljišta-parkovskih površina čime se stvaraju preduslovi za dalju valorizaciju parkovskih površina kroz izgradnju avanturističkih parkova i sličnih sadržaja koji će upotpuniti ponudu u ovoj oblasti. Demokratska partija socijalista će nastaviti sa posvećenim zalaganjem da kroz realizaciju kapitalnih projekata unaprijeđuje i poboljšava kvalitet života u Podgorici, njenih građana, gostiju i posjetilaca”, zaključila je Vuković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR