4 °

max 15 ° / min 1 °

Petak

03.04.

15° / 1°

Subota

04.04.

18° / 8°

Nedjelja

05.04.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.04.

20° / 7°

Utorak

07.04.

20° / 5°

Srijeda

08.04.

21° / 6°

Četvrtak

09.04.

21° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ražnatović: Zakup Oboda kapitalni projekat

Politika

Tag Video
Comments 0

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Ražnatović: Zakup Oboda kapitalni projekat

Skupština Prijestonice Cetinje usvojila je u petak, bez prisustva opozicije, Odluku o davanju saglasnosti na zaključenje Ugovora o zakupu nepokretnosti na period od 30 godina za kompleks „Gornjeg Oboda“. Na osnovu Javnog poziva za prikupljanje pounda za davanje u zakup nepokretnosti, koji je u dnevnom listu „Pobjeda“ objavljen krajem prošle godine, kompanija „Montenegro Bio Science“ iz Podgorice bila je jedina koja je predala tendersku dokumentaciju. Ta kompanija, kako se navodi u saopštenju, zainteresovana je da na prostoru nekadašnje „EI Obod“ otpočne proizvodnju Cannabis sativa - industrijske konoplje.

Predsjednik Radne grupe za izradu nacrta ugovora o zakupu kompleksa „Gornjeg Oboda“ i predsjednik Opštinskog odbora DPS Prijestonice, Miloš Ražnatović, kazao je da se radi o kapitalnom projektu koji je u interesu Cetinja i njegovih građana.

„Radi se o investiciji koja će prve dvije godine iznositi najmanje 10 miliona eura i gdje će se otvoriti 100 novih radnih mjesta. Godišnji zakup prostora će iznositi 660 hiljada eura, a investitor će uplaćivati deset odsto neto profita na račun Budžeta Prijestonice“, naglasio je Ražnatović i dodao da se predviđa da taj iznos neće biti manji od milion eura godišnje.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR