11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Crnogorska predala inicijativu za smjenu Carevića, odbornici im obećali da će je podržati

Politika

Comments 0

Crnogorska predala inicijativu za smjenu Carevića, odbornici im obećali da će je podržati

Autor: Esad Krcić

  • Viber

Crnogorska je, kako je i najavljeno, zvanično podnijela inicijativu za smjenu predsjednika Opštine Budva Marka Bata Carevića. 

"Jutros smo podnijeli inicijativu za smjenu Carevića, za koju smo obezbijedili dovoljan broj potpisa", rekla je za Antenu M, predsjednica Crnogorske Anđela Ivanović, uz napomenu da vjeruje da je obezbijeđen dovoljan broj glasova za smjenu.

Na pitanje Antene M - da li vjeruje ili već postoji siguran broj glasova, Ivanović je odgovorila da se "ne može znati što će biti sjutra, ali da ima obećanja svih 17 odbornika koji podržavaju inicijativu da će glasati za smjenu predsjednika Opštine".

Skupština opštine Budva broji 33 odbornika, a za razrješenje predsjednika Opštine i Skupštine opštine neophodna je apsolutna većina, odnosno 17 glasova.

Crnogorska u Skupštini opštine Budva ima tri odbornička mandata, a ukoliko bi im se pridružilo svih 13 kolega iz DPS-a i SD-a, za smjenu Carevića i predsjednika SO Budva Krsta Radovića bio bi neophodan još jedan glas koji je, po svemu sudeći, već obezbijeđen.

Nezavisni odbornik u Skupštini opštine Budva, Stevan Džaković je, za Antenu M, rekao da će glasati za smjenu Carevića.

"U Budvi je na djelu organizovani kriminal u kontinuitetu, primjenom dva Detaljna urbanistička plana: Budva Centar i Bečići i ništa nijesu uradili da se to spriječi, već su išli na ruku građevinskoj mafiji. Na ovaj način želim da pokažem da je opozicija (opozicione partije na državnom nivou) krajnje neodgovorna, neozbiljna i najveće zlo na napredak crnogorskog društva", rekao je Džaković.

Naš pokušaj da, direktno od predstavnika DPS-a dobijemo stav ove partije u vezi sa inicijativom za smjenu Carevića sa mjesta predsjednika Opštine, rezultirao je samo njihovim odbijanjem da daju bilo kakav komentar na tu temu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR