15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U toku razgovori za formiranje izborne grupe intelektualaca bliskih Amfilohiju i crkvi

Politika

Comments 10

U toku razgovori za formiranje izborne grupe intelektualaca bliskih Amfilohiju i crkvi

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

U toku su razgovori da se napravi grupa intelektualaca i zanimljivih ljudi koji neće biti dio "Vučićeve liste" (kao što su to DF, SNP, Marko Milačić, Goran Danilović koje će predsjednik Srbije kao pater familias da objedini), kazao je u našoj emisiji "Javna rasprava" novinar Duško Kovačević.

"To je lista ne-Vučićevska, bliska Mitropolitu Amfilohiju i crkvi, litijama sa mogućim imenom "Ne damo svetinje"", najavio je Kovačević.

Moguće da će crkva da aminuje grupu intelektualaca koji bi nastupili politički na izborima, kazao je Kovačević. 

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Božidar

@Jocko Prirodno-matematički, čiji je dio Biologija, je bio i ostao leglo četničkoga pokreta na UCG. Nažalost, nije jedan biolog no ih je dosta što puvaju u jedra (da ne kažem đe drugo) Amfilohinu i družini. Za Elektro sam neprijatno iznenađen. Nekad je bio rasadnik intelektualca ..

olja

@Jocko , na PMF radi Vladimir Božović koji je važna ličnist pročetničke opozicije i organizator. Osnovao je preko američke firme portale in4s i borba i predjsednik je Matice srpske. Tužna je bila slika profesorica sa PMF i ETF, sa ikonicama u rukama u društvu Amfilohija. Biolog je posebna priča.

!!!

@Jocko ,ne znam koji su,ali pod hitno da pocijepaju diplomu.Vrlo mi je interesantno da li su posumnjali u Darvina ili ih je zaveo materijalizam,odnosno sjaj i bljestavilo bozjih izaslanika na zemlji olicenih bradom i pomalo glavom,naseg velikomucenika Rista.Tragikome(n)dija...