15 °

max 23 ° / min 14 °

Petak

29.05.

23° / 14°

Subota

30.05.

20° / 13°

Nedjelja

31.05.

21° / 15°

Ponedjeljak

01.06.

21° / 14°

Utorak

02.06.

23° / 14°

Srijeda

03.06.

23° / 14°

Četvrtak

04.06.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

U toku razgovori za formiranje izborne grupe intelektualaca bliskih Amfilohiju i crkvi

Autor: Vladana Jovanović


Tesla

Znaci sa dno dna moze jos dublje da se tone a SPC? Vjerovatno do lucifera koji vas sirokih ruku docekuje... Zali boze pravih i iskrenih vjernika, ovo ostalo se nemoze komentaristai.

Komšija

Što bi falilio Risto da se obtije i sredi kao Zukorlić pa da on bude nosilac liste ? Baš me interesuje na koje će mjesto te liste biti Milka Tadić i Željko Ivanović

Mikeli

U Italiji je decenijama bila Hriscanska partija bitan faktor u opoziciji i na vlasti, i nije nemoguce da se napravi i ovdje politicko krilo crkve sa izglednim sansama za solidni izborni rezultat. Ali svaka opoziciona prica je neuspjesna ako ne prihvati suverenu antifasisticku multietnicku CG.

jovan

Amfilohije i intelektualci? Zanimljivo kakao intelektualci mogu "svariti" Amfilohijeve neprilične izjave?

Jocko

@jovan , paradoksalno Ali istinito.Jos paradoksalnije je da je glavno uporiste crkve medju profesorima egzaktnih nauka( elektrotehnickog I prirodnomatematickog), a ima I jedan biolog koji se savrseno slaze SA crkvenim dogmama.Takvi uspijevaju Samo odje.

!!!

@Jocko ,ne znam koji su,ali pod hitno da pocijepaju diplomu.Vrlo mi je interesantno da li su posumnjali u Darvina ili ih je zaveo materijalizam,odnosno sjaj i bljestavilo bozjih izaslanika na zemlji olicenih bradom i pomalo glavom,naseg velikomucenika Rista.Tragikome(n)dija...

olja

@Jocko , na PMF radi Vladimir Božović koji je važna ličnist pročetničke opozicije i organizator. Osnovao je preko američke firme portale in4s i borba i predjsednik je Matice srpske. Tužna je bila slika profesorica sa PMF i ETF, sa ikonicama u rukama u društvu Amfilohija. Biolog je posebna priča.

Božidar

@Jocko Prirodno-matematički, čiji je dio Biologija, je bio i ostao leglo četničkoga pokreta na UCG. Nažalost, nije jedan biolog no ih je dosta što puvaju u jedra (da ne kažem đe drugo) Amfilohinu i družini. Za Elektro sam neprijatno iznenađen. Nekad je bio rasadnik intelektualca ..

roki

E pa odlicno...sad izgleda da najzad priznaju ovu drzavu. Neka vam je sa srecom i povinujte se kakvi god da budu rezultati.

čitalac

Najzanimljivije je da su u cijeloj kombinatorici Demokrate potpuni višak i sigurni gubitnici izbora. Kako se život naruga sa nekima, a mislili su da im ni more nije do koljena.