9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP Bijelo Polje: Najoštrije osuđujemo skrnavljenje državnih simbola

Politika

Comments 5

SNP Bijelo Polje: Najoštrije osuđujemo skrnavljenje državnih simbola

Autor: Antena M

  • Viber

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije u Bijelom Polju najoštrije osuđuje jutrošnji čin skrnavljenja državnih simbola.

"Očigledno je da se ovim činom pokušavaju ugroziti međuvjerski sklad, suživot i nanijeti šteta prijateljskom i mirnom zajedničkom životu na ovim prostorima. Bijelo Polje je bilo i ostalo primjer zajedništva i kao takvo prepoznato ne samo na našim balkanskim prostorima, nego i mnogo šire.

SNP podsjeća javnost da su i u nekim ranijim periodima, uoči izbora stvarane podjele ove vrste, u kojima aktuelna vlast politički profitira, jer je to atmosfera u kojoj se oni najbolje snalaze. Mi smo i tada radili na prevazilaženju podjela i davno smo, osim državne zastave, predložili usvajanje zakonskog rješenja kojim bi naša tradicionalna trobojka kralja Nikole postala narodna zastava i time se prevazišle postojeće podjele.

Još jednom osuđujemo današnji čin i pozivamo naše sugrađane da pokažu uzdržanost i odgovornost, kao što pozivamo čelnike DPS-a da prestanu sa govorima mržnje i netrpeljivosti, koje šalju ovih dana i sve dublje dijele ovo društvo.

Bijelo Polje je naš zajednički grad, kao što rezervne države, osim naše Crne Gore, nemamo", navode iz SNP-a. 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

CG1

Svaka čast policiji,najbitnije je kada se odmah otkriju i uhapse neprijatelji države! Ali, ako ih ne osudite najstrožom kaznm,nikako ne smiju izbjeći zatvor,novčano to je ništa,platiće to za njih pop risto,mandić,medojević,vučić,onaj pop iz srbije ristov gazda.Ove fukare samo u zatvor i to što duže!!!! Nikad ne smiju dobit ovi neprijatelji posao u bilo koju državnu ustanovu ni bilo k njihov.Ovakve pribilježite u posebnu knjižicu,neka valja da su svi na okupu.

Volim te zeleno

Baš ćemo povjerovati u vašu osudu ovog sramnog čina. U istom ste klupku sa ideolozima klerofašističke prosrpske politike. Neće vam uspjeti! DA JE VJEČNA.