11 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jelušić: Za nas je sjednica SO Budva završena, institucije sistema neka riješe dilemu, ako je ima

Politika

Comments 1

Jelušić: Za nas je sjednica SO Budva završena, institucije sistema neka riješe dilemu, ako je ima

Autor: Antena M

  • Viber

Lider budvanskog DPS Predrag Jelušić kazao je sinoć na pres konferenciji da je za tu partiju sjednica lokalnog parlamenta na čijem dnevnom redu je smjena gradonačelnika Marka Carevića - završena.

"Rok od 30 dana je vrlo jasan po zakonu, u tom roku predsjednik lokalnog parlamenta imao je obavezu da sazove skupštinu, da organizuje raspravu i da u tom roku omogući izjašnjavanje odbornika po podnijetoj inicijativi. Taj rok je istekao u ponoć. I za nas je ta sjednica okoncana. Čuli smo neku drugu argumentaciju koja ne stoji, ali svakako će, u nekom trenutku, institucije sistema riješiti ovu dilemu, ako dileme uopšte ima".

Na pitanje da li će biti podnijeta nova inicijativa za smjenu Carevića, Jelušić je kazao da će javnost o svim daljim koracima te partije biti obaviještena.

"Vjerujte da imamo dosta kondicije, dosta demokratskog kapaciteta da ispoštujemo sve što predviđa zakon ove države", kazao je on.

"17 je, ipak, više od 16" - zaključio je Jelušić.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Budva

Ono je bila bruka i sramota za Skupstinu . Samo su dokazali ko su i sto su !! Onakvo ponasanje uopste svih iz df i demokrata je dno dna !!! Goreg predśednila Skupstine nijesam vidio u zivotu ! Nadamo se da ce se ovaj četnicki haos sto prije okoncati u nasoj Budvi !!! Naprijed CRNA GORO !