15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Savjet mladih DPS-a u Budvi: Radović povratnik u kršenju zakona

Politika

Tag Gallery
Comments 1

Savjet mladih DPS-a u Budvi: Radović povratnik u kršenju zakona

Autor: Antena M

  • Viber

Savjet mladih DPS-a u Budvi saopštio je da je Krsto Radović iz Demokrata, kako su kazali, "povratnik u kršenju zakona". 

"Od samog početka obavještavali smo javnost o uzaludnoj žrtvi lokalnog funkcionera, bivšeg predsjednika SO Budva Krsta Radovića, koji je ulaskom u krivičnu odgovornost pokušao da spasi neminovnu smjenu vlasti u Budvi.

Sada nam je jasno zbog čega je izbor pao upravo na njega budući da najnoviji podaci pokazuju da je Radović od ranije poznat kao neko ko ne mari za Zakone.

Naime, odluka Agencija za spriječavanje korupcije iz 2019. godine jasno potvrđuje da Radović uzima nezakonito nadoknadu kao član Izvršnog odbora TO Budva. Radović, danas ekspert za pravne poslove, tada je izjavio da se radi o njegovoj neupućenosti u pozitivno pravne propise! Za godinu Radović je prihodovao 3.240 eura ili 270 eura svakog mjeseca. Nije poznato široj javnosti da je Radović sredstva dobijana po osnovu članstva u Izvršnom odboru turističke organizacije Budva, prosljeđivao u filantropske aktivnosti. Ovo je samo jedan u nizu konkretnih primjera zloupotreba  Demokrata po budžet gdje su vršili vlast. Srećom po građane Budve vrijeme njihove vladavine okončano je na sjednici lokalnog parlamenta održanoj prošlog četvrtka", navode u saopštenju iz Savjeta mladih DPS-a u Budvi. 

Kako kažu, "ne mogu dati pravno mišljenje da li će neupućenost pomoći Radoviću pred istražnim organima za krivična djela koja je počinio posljednjih 15-ak dana".

"Ono što je više nego očigledno jeste da ni danas on i njegove partijske kolege nijesu bolje pravno potkovani, nego prije godinu kada je Radović uhvaćen u svom nedjelu", navode u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

marko

Krsto Radović ozidao pola Petrovca sa svojim političkim partnerom Marović Svetozarom i platio komunalije bezvrijednom zemljom vrletima Paštrovske gore. Iz tog vremena se pamte donacije predsjednika Demokrata Budve Krsta Radovića odbojkaškom klubu Budvanska rivijera od 100.000 evra vlasnika Marovića