10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Privedeni Carević, Radović i još nekoliko funkcionera: Bulatović i Kuč ušli u Opštinu, građani ispred stanice

Izvor: RTV Budva

Politika

Tag VideoTag Gallery
Comments 17

Privedeni Carević, Radović i još nekoliko funkcionera: Bulatović i Kuč ušli u Opštinu, građani ispred stanice

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber
Bulatović i Kuč ušli u Opštinu, DF poziva građane ispred CB

Nedavno smijenjeni predsjednik Opštine Budva Marko Carević priveden je jutros u policiju, saznaje Antena M.

Priveden je i smijeni predsjednik SO Krsto Radović, glavni menadžer Milo Božović, šef Kabineta predsjednika Opštine Nikola Jovanović, sekretar za investicije Mladen Mikijelj, kao i Carevićev brat i sin.

Prije privođenja, policija je pokušala da u zgradu Opštine uvede Upravnu inspekciju.

Nakon toga, v.d. predsjednika Opštine i Skupštine, Vladimir Bulatović i Snežana Kuč, u pratnji policije ušli su u prostorije Opštine kako bi obavljali funkcije za koje su izabrani.

Smijenjen funkcioneri nalaze su u budvanskoj stanici policije, a ispred zgrade okupljaju se građani.

''Svi Budvani koji vole svoj grad, demokratiju, slobodu i državu Crnu Goru, treba da dodju ispred CB Budva i traže pravdu'', poručeno je iz Demokratskog fronta.

Advokat Dražen Medojević kazao je novinarima da privedeni funkcioneri ostaju u stanici policije dok se tužilac ne izjasni.

Pogledajte snimak privođenja Carevića i ostalih opštinskih funkcionera: 


Odbornika DF-a Đorđija Vujovića policija je iznijela iz zgrade:

Rano jutros građani Budve okupili su i se oko zgrade opštine Budva:

Podsjećamo, Upravna inspekcija Ministarstava javne uprave pokušala je juče da uruči rješenje kojim se nalaže bivšem opštinskom rukovodstvu Budve da omoguće ulazak u službene prostorije vršiocima dužnosti predsjednika Skupštine i Opštine Budva, Snežani Kuč i Vladimiru Bulatoviću.

To je za Antenu M saopštila Snežana Kuč, koja kaže da su pokušali da uđu u službene prostorije ali da im to nije bilo omogućeno. Kuč poručuje da u zgradu neće ulaziti na silu ali da očekuje da se oni u zgradi urazume.

U izjavi za Radio Televiziju Budva, smijenjeni predsjednik Opštine Budva Marko Carević kazao je da su podnijeli krivičnu prijavu protiv inspektora zbog zlupotrebe službenog položaja i da bez sudskog naloga niko ne može da uđe u Skupštinu Opštine.

Komentari (17)

POŠALJI KOMENTAR

MANGA

Uvijek mi je Milo bio nekako kao diktator koji treba da ode, ali sad navijam za njega. On nipošto ne smije da ode dok ne ode SRPSKA pravoslavna crkva. Poštujem pravoslavlje, pogotovo u Grčkoj, i monaštvo i sveštenstvo, i sve vjernike istinske. Ali SPC je zločinačka pedofilska satanistička sekta!

Fahro

Clan 2 da, ali ne govore cijelu istinu sto me i ne cudi, sto po kozna koji put potvrdjuje Dobrica Cosic u njegovo opisu Srbije i Srba. Zna se kad vecina povuce povjerenje gradonacelniku i kad vecina to izglasa sta treba da se desi. Nije valjda da za nebeski narod to ne vazi? Nek im sad Vucic pomogne....

Orwel

Obmanjuju javnost da je navodno prekršen član 2 Ustava kojim se garantuje vlast osvojena na izborima, a prećutkuju da postoji, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou, zakonom propisan institut izglasavanja nepovjerenja predsjedniku opštine i skupštine, čiju su primijenu, zloupotrebama službenog položaja spriječili.