8 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučić Đukanoviću čestitao Dan državnosti

Izvor: Arhiva

Politika

Comments 10

Vučić Đukanoviću čestitao Dan državnosti

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću čestitku povodom 13. jula - Dana državnosti uputio je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. 

U čestitki se navodi:

"Primite čestitke povodom Dana državnosti Crne Gore, kao i želje za napredak Vaše zemlje i blagostanje svih njenih građana.

Opredijeljen sam za stvaranje uslova za bolje međusobno razumijevanje Srbije i Crne Gore u korist dobrosusjedskih odnosa, kao i mira i stabilnosti u regionu, a čemu doprinosi i pomak naših dviju zemalja na evropskom putu.

Očekujem zato da se posvetimo pitanjima od zajedničkog interesa i razvoju ekonomske i druge saradnje, kao i završetku infrastrukturnih projekata, koji bi tu saradnju podstakli."

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

miki

Ta cestitka od Vucica je cista laz. Zasto Crnu Gori nijesu priznali zvanicno kao samostalnu drzavu vec stalno huskaju njihove lazi popove-sotone da izazivaju nemire i krvoprolice gradjana CG. Postenije bi bilo da svoje kako on kaze njegove Srbe. da postuju zakone Crne Gore kao i svi ostali gradjani. Zasto prizivati zlo zar ga nijesu dosta napravili. Da je vjecna nasa gradjanska CRNA GORA VOLIMO JE. Svim gradjanima srecan dan drzavnosti i ustanka Crne Gore od srca.

Mihiz

Samo dalje od Crne Gore, lako cemo za tvoje podle cestitke