25 °

max 30 ° / min 21 °

Četvrtak

06.08.

30° / 21°

Petak

07.08.

30° / 21°

Subota

08.08.

33° / 23°

Nedjelja

09.08.

34° / 23°

Ponedjeljak

10.08.

34° / 22°

Utorak

11.08.

33° / 22°

Srijeda

12.08.

33° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Sva relevantna istraživanja potvrđuju apsolutnu dominaciju DPS-a na izborima

Politika

Comments 0

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Nikolić: Sva relevantna istraživanja potvrđuju apsolutnu dominaciju DPS-a na izborima

Portparol Demokratske partije socijalista DPS Miloš Nikolić kazao je da su prethodnih nekoliko dana pojedini mediji i političke partije počeli sa objavljivanjem lažnih istraživanja koja ukazuju da sukob u opoziciji ne postoji i da podrška DPS navodno nije stabilna, " i da bi vlast u Crnoj Gori mogla da se promijeni".

"Navikli smo da ih nemoć tjera u ovakve manipulacije ali je ovo novi stepen pokazivanja slabosti kada se svi zajedno kriju iza ovakvih lažnih istraživanja.

Za četiri godine, nijesu uspjeli da promijene pristup, već aktiviraju dežurnog regionalnog tumača sa iskustvom izmišljanja istraživanja koji se već iskazao u Crnoj Gori uoči prethodnih parlamentarnih izbora i tom prilikom prezentovao istraživanje za koje nije znao ko ga je radio, kada i za čiji račun, te da je samo zamoljen da ga predstavi, što je i saopštio u razgovoru sa novinarima", kazao je Nikolić.

Kako dalje navodi, podaci sa terena ali i sva relevantna istraživanja koja DPS kontinuirano sprovodi potvrđuju stabilnu podršku DPS i, kako tvrdi apsolutnu dominaciju na sljedećim izborima.

"Ponavljanje lažnih podataka neće promijeniti realnost i stvarne podatke sa terena kojih se oni plaše", zaključuje Nikolić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR