13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović: Ko god zdravo misli  sebi i svom potomstvu neće prepustiti državu avanturistima

Politika

Tag Video
Comments 1

Đukanović: Ko god zdravo misli sebi i svom potomstvu neće prepustiti državu avanturistima

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Građani Crne Gore koji zdravo misle i žele dobro sebi i svom potomstvu, neće prepustiti državu avanturistima, poručio je predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović.

On je u okviru izborne kampanje u srijedu posjetio Žabljak, gdje je učestvovao u radu Opštinskog odbora DPS-a.

Đukanović je, kako je saopšteno iz DPS-a, govorio o značaju predstojećih izbora za Crnu Goru i njen dalji razvoj, vrijednim rezultatima, neposrednim programskim zadacima i strateškim ciljevima državne politike.

Ocjenjujući izbore 30. avgusta najznačajnijim u novijoj istoriji, on je naveo najveća ostvarenja koja je, kako je kazao, Crna Gora postigla tokom vladavine DPS-a.

"Potrebna je vještina upravljanja državom, a DPS je pokazala da zna da vodi državne poslove. Isto tako i da upravlja državom u kriznim situacijama. Niko drugi ne može ponuditi valjanije odgovore na aktuelne izazove od DPS-a, i zato ko god zdravo misli i želi dobro sebi i svom potomstvu neće prepustiti državu avanturistima", poručio je Đukanović.

"Mi vodimo odsudnu bitku za ono što je tekovina Crne Gore, branimo pravo na njeno postojanje i pravo da se ekonomski i demokratski razvija kao nezavisna država. Mi smo politička snaga koja je dovela do tog cilja i garant evropske budućnosti Crne Gore," rekao je Đukanović.

"Crna Gora mora naprijd, a mi imamo političku konkurenciju koja bi da je vrati nazad. Potrebna je vještina upravljanja državom, a DPS je pokazala da zna da vodi državne poslove. Isto tako i da upravlja državom u kriznim situacijama. Niko drugi ne može ponuditi valjanije odgovore na aktuelne izazove od DPS-a, i zato ko god zdravo misli i želi dobro sebi i svom potomstvu neće prepustiti državu avanturistima."

Sastanku su prisustvovali članovi Predsjedništva Dr Jevto Eraković, koordinator za Žabljak Milan Roćen, kao i član Izvršnog odbora DPS Rajo Đurić.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Tutinac

Puna podrška DPS-u i Bošnjačkoj stranci koji su dosledno vodili državu u prethodnom mandatu.