14 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odbornik Demokrata ipak prisustvovao osveštavanju zgrade Opštine Budva?

Izvor: Portal Analitika

Politika

Comments 3

Odbornik Demokrata ipak prisustvovao osveštavanju zgrade Opštine Budva?

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • Viber

Iako poslanik i potpredsjednik Demokrata Albin Ćeman tvrdi da prekjučerašnjem osveštavanju prostorija Opštine Budva nije prisustvovao nijedan funkcioner te partije, fotografije s lica mjesta govore drugačije, piše Portal Analitika. 
 
Naime, kako navodi taj portal, na fotografiji koju im je proslijedio čitalac može se vidjeti da je osveštavanju prisustvovao i odbornik Demokrata u Skupštini Opštine Budva Gojko Liješević.

Podsjetimo, sveštenici Mitropolije crnogorsko-primorske (MCP) osveštali su prekjuče zgradu Opštine Budva nakon što je Marko Bato Carević izabran za čelnika Budve.

Carević je, gostujući na TV Budva, rekao da je osveštavanje "uobičajen čin", te da je time izvršena „dezinfekcija, dezinsekcija i demonizacija Opštine“.

 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Vesna kiss

Po spoljasnosti vjernici, blazenih osmijeha, krstovima oko vrata, brojanicama na rukama. Najveci broj krsten devedesetih, naovamo. Steta sto nemamo skenere da zavirimo u duse i srca tih istih vjernika! Uz duzno postovanje za sve istinske vjernike cistih dusa i srca ispunjenih ljubavlju prema covjeku

Miloš

Carević je rekao da su popovi u BD opštini izvršili dezinfekciju, dezinsekciju i DEMONIZACIJU! Prvi put je izjavio nešto istinito. Popovi SPC su zaduženi za DEMONIZACIJU, što znači PRETVARANJE U ĐAVOLA!

Eagles

Crna Gora dice civilizacijslo dno XXI vijeka, u nama je problem, jer ako imas BBC i Happy na TVu, a stalno gledas ovo drugo, Krivac si TI