14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predsjedništvo DPS: Vanredni kongres do polovine decembra

Politika

Comments 6

Predsjedništvo DPS: Vanredni kongres do polovine decembra

Autor: Antena M

  • Viber
"Cilj - sveobuhvatna kadrovska reforma, unaprjeđenje i dinamiziranje rada partije na svim nivoima"

Na sinoć održanoj sjednici Predsjedništva DPS kojom je predsjedavao predsjednik Milo Đukanović, detaljno su analizirani rezultati parlamentarnih izbora održanih 30. avgusta i donesena je jednoglasna odluka o upućivanju prijedloga Glavnom odboru da se organizuje vanredni kongres do polovine decembra, što ima za cilj sveobuhvatnu kadrovsku reformu, unaprjeđenje i dinamiziranje rada partije na svim nivoima, saopšteno je iz te partije."

Konstatovano je da je podrška od 143.515 glasova izuzetno značajna, utoliko više jer je ostvarena u izbornom procesu koji je pratilo direktno uplitanje stranog faktora i otvoreno učešće Srpske pravoslavne crkve. Demokratska partija socijalista ostaje i dalje pojedinačno najjača politička snaga koja će i u novom političkom kontekstu nastaviti da se snažno bori za jačanje demokratije, vladavine prava, realizaciju evropske agende, očuvanje multietničkog sklada i svih drugih vrijednosti savremene Crne Gore.

Takođe, konstatovano je da priznanje rezultata izbora od strane DPS-a potvrđuje puni demokratski kapacitet naše partije i da je zahvaljujući tome napravljen novi  iskorak u demokratskom razvoju, značajan za dalje izborne procese, snaženje uloge Parlamenta i međunarodnog ugleda Crne Gore", piše u saopštenju.

Demokratska partija socijalista zahvaljuje svim svojim glasačima na povjerenju, koje, kako je navedeno, predstavlja snažan podsticaj za istrajavanje na našim ideološkim opredjeljenjima i realizaciji predizbornog programa.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

SerdarŠćepan

DPS bi trebalo da se transformiše u indentitetsku partiju građanske orijentacije, da prečisti kadrove, da svoj program koriguje da se oslobodi ovih starih kadrova koji su prevaziđeni i da sa novim snagama i idejama bude moćna partija za budućnost naše Crne Gore! Demokratska Partija Suverenista!

BMX

Milo, počisti konačno te litijase i ravnogorce iz DPS - a koji su godinama radili na slabljenju i uništenju partije i usput zgrtali novac i grabili privilegije. Ako ne sad, onda - kad ?

Bozina

Dps vise ne smije da bude partija za kumove, bratanice i rodjake .. u njemu vise ne smije biti mjesta za bahate gradonacelnike i osione direktore .. reprezenti Dps se moraju prizemljiti .. to moraju biti normalni i prizemni ljudi ! Vise nemate pravo na greske !