Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Predsjedništvo DPS: Vanredni kongres do polovine decembra

Autor: Antena M

  • viber

violeta

neka je sa srecom, idemo dalje,nema predaje,necemo dozvolit da neznanci da upravljaju sa nasom divnom Crnom Gorom, samo naprijef DPS

Predrag

Suverena,građanska,sekularna,moderna Crna Gora nema alternativu.

Miloš

Treba pametno razmisliti kako dalje. Osim ''osvježenja'' kadra, treba obaviti široki krug konsultacija sa pametnim ljudima van stranke (analitičarima, prijateljima CG, stručnjacima za ispitivanje javnog mnjenja,...) oko imena stranke, o čemu je pričao poštovani Rade Bojović.

Bozina

Dps vise ne smije da bude partija za kumove, bratanice i rodjake .. u njemu vise ne smije biti mjesta za bahate gradonacelnike i osione direktore .. reprezenti Dps se moraju prizemljiti .. to moraju biti normalni i prizemni ljudi ! Vise nemate pravo na greske !

BMX

Milo, počisti konačno te litijase i ravnogorce iz DPS - a koji su godinama radili na slabljenju i uništenju partije i usput zgrtali novac i grabili privilegije. Ako ne sad, onda - kad ?

SerdarŠćepan

DPS bi trebalo da se transformiše u indentitetsku partiju građanske orijentacije, da prečisti kadrove, da svoj program koriguje da se oslobodi ovih starih kadrova koji su prevaziđeni i da sa novim snagama i idejama bude moćna partija za budućnost naše Crne Gore! Demokratska Partija Suverenista!