30 °

max 31 ° / min 22 °

Četvrtak

05.08.

31° / 22°

Petak

06.08.

31° / 18°

Subota

07.08.

35° / 19°

Nedjelja

08.08.

37° / 22°

Ponedjeljak

09.08.

39° / 21°

Utorak

10.08.

37° / 23°

Srijeda

11.08.

35° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Medojević: Vladu formiraju vlasnici Vijesti, Davidović i Perović uz asistenciju Božovića

Politika

Comments 7

Medojević: Vladu formiraju vlasnici Vijesti, Davidović i Perović uz asistenciju Božovića

Autor: Antena M

  • Viber
Lider PzP-a saopštio da je spreman da odustane od funkcije ministra odbrane

- Pokret za promjene je transparentno iskazao interesovanje za potpredsjednika vlade za reforme, demokratsku tranziciju, koordinaciju borbe protiv kriminala i korupcije i resor odbrane, saopštio je danas lider PzP-a Nebojša Medojević. 

On je danas, na konferenciji za novinare, kazao da je spreman da odustane od portfelja ministra odbrane ukoliko kolege iz "Crno na bijelo" ili njihovi vlasnici prihvate da za PzP bude pozicija potpredsjednika vlade za reforme, demokratsku tranziciju, koordinaciju borbe protiv kriminala i korupcije. 

"Nadam se da će mandatar sagledati interes nacije i ogromna očekivanja birača. Pokret za promjene je osvojio pet mandata, Crno na bijelo četiri mandata, mi ne tražimo više od njih, evo pokazali smo našu spremnost da našu ponudu svedemo na jedno potpredsjednčko mjesto bez resora", rekao je Medojević. 

Vlasnici Vijesti imaju trenutno veći uticaj na mandatara Zdravka Krivokapića, nego što to ima koalicija "Za budućnost Crne Gore", tvrdi Medojević. 

"Miško Perović, Željko Ivanović, Daka Davidović, Gojko Perović uz asistenciju Vladimira Božovića trenutno formiraju vladu u Crnoj Gori", kazao je Medojević, dodajući da mandatar nastupa "više kao peti poslanik koalicije Crno na bijelo". 

"Ako mandatar ne prihvati kopromisni prijedlog PzP-a i da obje pozicije vlasnicima Vijesti, neću imati nikakvu dilemu da se radi o vladi Mila Đukanovića, formiranoj preko Duška Markovića", rekao je Medojević. 

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

LOVCEN

E LJILJO NEMA NJEMU POMOCI MLATI PRAZNU PRICU SVAKI DAN

jovo J.

Poktet za OBMANE na čelu sa najvišim obmanjivačem gospodinom Medojevićem broji manje članova nego jedna stambena zgrada stanara. Pomenuti gospodin izigrava Crnogorca dako bi kojega otrgnuo od CG na prevarni način i uvećao Srpski korpus u CG.

CG1

Ni voda ni vino, čas fali čas optužuje. Biće mu dobro da bude i vratar u vladi, popuštiće on, pristaće bilo šta da mu ponude, on nema karaktera ni trunke, bezvrijedan je......