16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Medojević: Ovo je manjinska Vlada koja će biti slaba, priča o nepodobnosti nas trojice obična laž

Politika

Comments 4

Medojević: Ovo je manjinska Vlada koja će biti slaba, priča o nepodobnosti nas trojice obična laž

Autor: Marija Mitrović

  • Viber
Lider PzP Nebojša Medojević kazao je da je Vlada bez političkih predstavnika naroda presedan i "opasan eksperiment".
"Svu odgovornost za stanje u zemlji preuzeo je Krivokapić. Posle dva mjeseca zamlaćivanja, grafikona, algoritama, raspodjele resora partijama, usaglašavanja i medijskih prepucavanja, Krivokapić je konačno saopštio ono što sam ja znao još prije dva mjeseca. HOĆE VLADU BEZ POLITIČARA!
Priča o nepodobnosti nas trojice je bila obična laž. Kao sto sam više puta izjavljivao. Nijesmo sporni nas trojica. Nego SVI POLITIČARI SU SPORNI. Neko je iz druge familije masno lagao. Neformalni centri moći žele da vladaju bez demokratske provjere na izborima. Prvi put u istoriji parlamentarne demokratije, Vladu će sačinjavati neki nepoznati ljudi za koje NIKO NIJE GLASAO.
Mi smo pokazali da nas fotelje ne zanimaju, ali nas zanimaju reforme, a jos nijesmo vidjeli bilo kakav program niti plan reformi.
Ako opet ne pornjeni pozicije, Krivkapić je danas rekao da želi prelaznu Vladu sa ograničenim mandatom od 200 dana i da mu je cilj stvaranje uslova za fer izbore i demontažu sistema.
To nijesu samo riječi jer podrazumijeva temeljne i radikalne političke reforme, o kojima Krivokapić jos nije progovorio ni riječ.
Ako ostane pri ovoj varijanti Vlade oročenoj na 200 dana koja će biti prelazna Vlada za organizovanje prvih fer i slobodnih izbora, onda će nas morati obavjestiti o planu reformi.
 
Ja sam tražio da nam dostavi ciljeve u prioritete Vlade  spisak ministara i i Program rada Vlade i da nam precizira koliko će trajati mandat Vlade. On je rekao da traži 200 dana. Ja sam rekao da će PzP podržati svaku Vladu bez DPS.
Ovo je manjinska Vlada koja će biti slaba i oko svake odluke trebaće da pregovara o većini. Vlada će biti pod pritiskom oligarha druge familije i starog režima. Ovaka Vlada će stalno biti između čekića i nakovnja, jer su očekivanja obespravljenih i osiromašenih naroda ogromna", napisao je Medojević na Fejsbuk profilu.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Monica Bellucci

Polako te ljudi.Što ako među expertima ima kadrova DPS-a koji su u međuvremenu "zamrznuli" svoje članstvo u partiji? Sigurno postoje takvi ljuđi tamo.A izbori za 200 dana? Samo se pitam koga ćete krivit kad ih izgubite,vi "pobjednici" od 30.08.2020?koga!?

Fahro

Vi nepodobni? Pa to je lose opisano, kamo srece za vas da ste nepodobni vec nesposobni i uzasni. Pa od vas i sjenka bjezi od bruke i srama.

Hunter6

Ovo je opasan presedan jer vi dajete vlast ljudima u ruke koje narod nije izabrao i koji ne moze da ih LICNO kazni kada naprave greske. Te greske ce jos vise produbiti krizu u Crnoj Gori a i ogoliti nezrelost i nesposobnost partija da vladaju. Biti u opoziciji je mnogo lakse, zar ne?