17 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Medojević: Srećan povratak u srednji vijek

Politika

Comments 7

Medojević: Srećan povratak u srednji vijek

Autor: Antena M

  • Viber

- Srećan povratak u srednji vijek, napisao je danas na Fejsbuku lider Pokreta za promjene i jedan od funkcionera Demokratskog fronta Nebojša Medojević, komentarišući tako najavu da biznismen Miodrag Daka Davidović osniva partiju.

On je napisao da je meta DF. 

"Dil između nekih predstavnika Crkve, tajkuna druge familije oko Vijesti i Mila Đukanovića je napravljen još priije izbora. Cilj te Vlade je da se zaštite tajkuni prve i druge familije i da se ne dira njihovo bogatstvo koje su opljačkali od naroda i države.

Za ostvarenje tog cilja trebalo je razbiti i uništiti DF, kao najjaču opozicionu grupaciju koja se zalagala za korjenite i radikalne reforme, demontažu totalitarnig sistema i hapšenje lopova iz prethodnog režima.

Zato je izmišljena priča da zapadne ambasade ne žele nas trojicu u Vladi. Vladari iz sjenke nijesu željeli nijednu partiju iz pobjedničke koalicije u Vladi osim URE (koja je u vlasništvu tajkuna Vijesti). 

Dio plana je i osnivanje nove “prosrpske” stranke koja će imati podršku Crkve i pravljenje koalicije sa “pročišćenim” DPS nakon njihovog kongresa. Jesam li najavio da ce neki od Zdravkovih apostola, postati “drug član” nove stranke. I da je priča o ekspertima samo bacanje prašine u oči neukom i neinformisanom narodu.

Ja sam za taj plan saznao prije 5 mjeseci i javno sam ga raskrinkao, dio po dio", napisao je Medojević.

On je dalje dodao da ćemo "dobiti Vladu koja će štititi tajkune i mafiju i cijenu štednje prebaciti na male preduzetnike, radnike i siromašne". 

"Nije mi drago, što sam bio u pravu. Ali to je fakt. Sve sam na vrijeme pojasnio. Vlada tajkuna i zadržavanja statusa quo. Vlada protiv reformi i demontaže DPS.

Evo jednostavan test. Neka Zdravko i njegov kum samo javno kažu Milo lopove, ako smiju", napisao je Medojević na Fejsbuku. 



Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

walter

Medo,iako ste razradili strategiju zbunjivanja,nije prošlo.Pročitani ste! Ti si sada kao dobri Crnogorac,Mandić je kao dobri Srbin,a Knežević tobože sveslovenska gerila. Joković će igrati komunistu,Milačić Hristovog ratnika,a Bečić demokratu.Dritan će da odbrani CG. NEMOJTE ,providno je i mizerno.

Budi muško

Ovo bi ti povjerovao kada bi 2. decembra glasao protiv ove apostolske vlade. Niko ko ima gram pameti ti nebi zamjerio. U suprotnom, bićeš odgovoran za jačanje i povratak na vlast DPS-a. Možda ti to i želiš?