10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović čestitao Dan opštine: Vratiti Budvi kosmopolitski duh i trasirati je stazama uspjeha

Politika

Comments 2

Abazović čestitao Dan opštine: Vratiti Budvi kosmopolitski duh i trasirati je stazama uspjeha

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović čestitao je danas Dan opštine Budva 22. novembar rukovodstvu grada, Skupštini opštine Budva, svim odbornicima i građanima.

“Na dan kada je Budva oslobođena od fašizma u Drugom svjetskom ratu danas se prisjećamo žrtve onih koji su svoje živote dali za slobodu ovoga grada. Onih čija napregnuća i ideje i danas moramo baštiniti kao svijetle tačke naše istorije i temelje Budve ali i cijele Crne Gore a to su antifašističke vrijednosti”, poručio je Abazović.

On je kazao da Budvu treba nastaviti izgrađivati kao metropolu turizma naše zemlje, brižljivo voditi računa o njenom prostornom uređenju.

“Budva mora biti kosmopolitski grad u kojem dolaze ljudi sa svih merdijana i u kojem su svi rado dočekani. To je najveće bogatstvo Budve koje treba čuvati”, napomenuo je Abazović u čestitki.

On dodaje da se raduje svim novim projektima u ovom gradu i da vjeruje da će lokalna uprava za sve konstruktivne ideje i projekte imati podršku i u novoj Vladi.

“Neizmjerno smo dužni gradu koji čini okosnicu naše turističke privrede i naša briga prema njemu zadatak je svih dobronamjernih subjekata u društvu. Budvu treba trasirati stazama uspjeha”, poručio je Abazović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Kamiondžija

Zloglasnih devedesetih Kninom je rukovodio policajac, Trebinjem kamiondžija, evo i Budvu vodi kamiondžija. Oni su stvarale nekakve srpske Sao i Jao srpek države. Evo i Carević to isto radi. Nažalost narod pamti od poneđeljka do srijede, a prije toga ništa.

krimovica

Ne znam da li Abazović vidi da Rukoljub hoće da nas u EU uvede sa kandilom i litijama, da Budvu vodi Bato koji jedva da zna srpski jezik i Krsto diplomac sa Uniona uz asistenciju onog iz vodovoda što ne vraća dugove. Ovi Budvi ne mogu vratiti kosmopolitski duh. Dobro zaprašuju Budvu svetosavljem.