16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Da li je Krivokapiću više stalo do zdravlja i života građana Srbije nego Crne Gore?

Politika

Comments 4

DPS: Da li je Krivokapiću više stalo do zdravlja i života građana Srbije nego Crne Gore?

Autor: Antena M

  • Viber

Mandatar Zdravko Krivokapić, koji je odjednom, kad je krenuo za Srbiju na sahranu patrijarha Irineja, prihvatio sve zdravstveno - epidemiološke mjere te države, i masku na licu držao sve vrijeme u Beogradu, pokazao je ovim činom da očigledno drugu državu, njene građane i institucije poštuje više nego sopstvenu, poručuju iz Demokratske partije socijalista. 

Samo tako se, kažu, mogu tumačiti dvostruki aršini koje ima prema zdravlju građana Srbije sa jedne i građana Crne Gore sa druge strane, ali i prema zdravstvenim radnicima u ove dvije države.

"Samo prije tri nedjelje, na sahrani mitropolita Amfilohija, bili smo svjedoci njegovog neodgovornog kršenja svih mjera i preporuka nadležih državnih i zdravstvenih organa.

Čovjek koji pretenduje da vodi Vladu Crne Gore nije se obazirao na pozive i vapaje ljekara i nadležnih iz zdravstvenih institucija, koji su upozoravali na moguće posljedice. Na taj način, svojim postupanjem doprinio je da se nakon ovog događaja broj oboljelih od ovog virusa 2,5 puta uveća, a posljedično poraste i broj umrlih.

Nakon ove javne demonstracije dvostrukih standarda i aršina Zdravka Krivokapića u odnosu na građane Crne Gore i Srbije, zaista se postavlja pitanje da li Zdravko Krivokapić, zaslužuje da bude premijer građanima koje tretira na ovaj krajnje ponižavajući način, poigravajući se sa njihovim zdravljem i životima", navode iz DPS-a. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

VUKOMITA

@Milan PRICAJTE U SVOJE IME MILANE,NEDAO BOG DRAGI DA ON MENE PRESTAVLJA,MI CRNOGORCI SMO CISTI PRAVOSLAVCI BEZ MRZNJE ZLOBE I KLETVI,NASA CRKVA CRNOGORSKA JE HRISTOVA CRKVA CISTA SRCA...

Danko

Bilo bi dobro i da ostane tamo, kad ih toliko postuje. Mi cemo se vec snaci nekako - moze Medo da bude novi mandatar.