15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Garčević: Nije Republika Crna Gora, Sekulović: Nije moja greška

Politika

Comments 4

Garčević: Nije Republika Crna Gora, Sekulović: Nije moja greška

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović napravio je propust na svom Tviter nalogu, napisavši da je na čelu MUP-a Republike Crne Gore, na šta je ukazao profesor na Bostonskom univerzitetu i bivši ambasador Crne Gore Vesko Garčević. Sekulović je na Fejsbuku odgovorio da ne zna kako je došlo do toga da se nepravilno napiše naziv države, jer u pisanju nije učestvovao, niti je konsultovan.

"Rekao sam sebi da neću da komentarišem individualne poteze pojedinih ministara. Od toga je mnogo važnije opredjeljenje nove Vlade. Ipak, novi ministar unutrašnjih poslova Crne Gore ne poznaje osnove uređenja njegove države. Zvanični naziv države je Crna Gora - ne Republika Crna Gora", ističe Garčević u tvitu.

Sekulović je na Fejsbuku napisao da ne zna kako je došlo do toga da se nepravilno napiše naziv države, jer u pisanju nije učestvovao, niti je konsultovan.

"Mada reći da je Crna Gora republika ne zvuči mi tako strašno. U svakom slučaju, hvala što se primijetili da bi se greška ispravila", naveo je on.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Tivat

Ministre Sekulicu , jasno da vi nijeste krivi.

Vucedolac, Krstas Kostov

Tebi nije strasno nazvati drzavu Crnu Goru republikom? Sekula meni je strasno, ali nije iznendjujuce. Znamo mi i ko ste i sta namjeravate. E, nece proci. Cekaj samo kada se dignu crnogorske litije, bjezacete u misije rupe. Neka je vjecna!