13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Janković: DPS-u liste sastavlja sloj društva okupljen s one strane zakona

Politika

Comments 5

Janković: DPS-u liste sastavlja sloj društva okupljen s one strane zakona

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

U jako gustom takmičenju DPS jurišnika, uvijek je mrtva trka ko će zauzeti lidersku poziciju po broju neistinitih i ne tako intelektualno nadahnutih izjava, saopštio je Luka Janković, član Asocijacije mladih SNP CG.

"I nekako u pred i postizbornom periodu u trci za nagradu najboljeg šefovog glasnika, za nijansu prednjači Miloš Nikolić. Najnovijom izjavom kolega Nikolić je uzeo sebi za pravo da nam drži lekcije o tome kako nam vladika Joanikije sastavlja liste.

Vjerujemo da bi Nikolić i njegove kolege željele da ih podrži neko vrijedan i čestit kao što je Vladika Joanikije, pa su iz tog razloga posegnuli za ovom neistinom o sastavljanju lista, međutim realnost to ne dozvoljava", navodi Janković.

Kako dodaje, njihovu listu ne sastavlja niko do njih samih, dok DPS-u liste sastavlja sloj društva okupljen s one strane zakona.

"Čitajući očajnički vapaj uobličen u portparolskom saopštenju perjanika Nikolića, postavlja se logično pitanje - da li je Miloš Nikolić poslednja dva mjeseca uopšte proveo u Crnoj Gori, ili je izučavao mošusna govečad u arktičkoj tundri?

Da je kolega Nikolić bio u Crnoj Gori, čuo bi, vjerujem, poražavajuće podatke o poslovanju kompanije AD “Montenegro Airlines”, čuo bi da je njegov DPS zajedno sa privescima do prosjačkog štapa doveo nacionalnog avio prevoznika. Aber bi mu stigao i iz Kotora i o tome kako su “upravni odbor patriote” rukovodile kompanijom “Crnogorska plovidba”, onako kako oni patriotizam upražnjavaju godinama, odnosno uzimali su od Crne Gore novac,  a njoj poklanjali lažnu priču o ljubavi", kaže Janković.

Kako dodaje, kad se sve to uzme u obzir ne isplati se Nikoliću da govori o sramoti.

"Jer je izgleda u društvu u kome se nalazi zaboravio šta taj pojam znači. Svaki iole normalan građanin zna da je sramota afera Koverat, afera Limenka, afera Snimak, afera Telekom, da su sramota bahanalije DPS funkcionera, kupanje u bazenima, otpisi sa rivolving kartica... Da su sramota, kolega Nikoliću, organizovane kriminalne grupe.

I dok DPS bude pronalazio mirnu luku na smetlištu političke istorije, osvrnite se za sobom i pogledajte kako se voli Crna Gora. Radom i poštenjem, a ne lopovlukom i prevarama", zaključio je Janković.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Ljiljana

Niko se tako ne ponosi sramnim postupcima i izdajom rodjene zemlje kao ovi poput mladjanog Jankovica. Svaka rijec iz ovog teksta je tome primjer.

NIKAD VIŠE 1918.

Na kraju, pisac ovih redova, nema ništa protiv da se kazne lopovluci bivše vlasti. Uz to potrebno je ispitati i biznis pojedinih dojučerašnjih opozicionara. Ali neka se krene prvo od bivše vlasti, pa redom. ALI, POKLANJATI CRKVI TUĐE DRŽAVE, CRNOGORSKU CRKVENU IMOVINU I ZEMLJIŠTE, E TO NEĆE MOĆI!!!

Šćepan

Preśednik SNPa će biti jedan od rijetkih koji je salutirao Vulinu! A priznat je kao dobar poznavalac granice i graničnih prijelaza...a on zna o čemu govorim! Volimo te Crna Goro!