11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović kandidat za predsjednika DPS, evo ko su kandidati za potpredsjednike

Politika

Comments 10

Đukanović kandidat za predsjednika DPS, evo ko su kandidati za potpredsjednike

Autor: Antena M

  • Viber

Na sinoć održanoj sjednici Predsjedništva Demokratske partije socijalista razmatrane su aktivnosti u susret 9. Kongresu i predloženi kandidati za predsjednika i potpredsjednike partije.

Predsjedništvo je jednoglasno predložilo da kandidat za predsjednika partije bude Milo Đukanović, a da kandidati za potpredsjednike budu: Ivan Vuković, Nikola Rakočević, Jevto Eraković, Andrija Nikolić, Sanja Damjanović, Abaz Dizdarević, Gordana Rajović i Mirsad Mulić.

Od ukupno predloženih osam kandidata biće izabrano četvoro potpredsjednika. Prema nezvaničnim saznanjima Antene M, potpredsjednici biće birani na sljedeći način: dvojica sa liste na kojoj su: Ivan Vuković, Jevto Eraković, Nikola Rakočević i Andrija Nikolić; jedna potpredsjednica biće bivša ministarka nauke Sanja Damjanović ili kardiolog Gordana Rajović, dok će potpredsjednik iz redova manjina biti Abaz Dizdarević ili Mirsad Mulić.

"Takođe, na sjednici je ponovljeno opredjeljenje da se za dvije godine svi predsjednici Opštinskih odbora kao i predsjednik Partije biraju neposrednim glasanjem od strane partijskog članstva.

Konstatovano je da Demokratska partija socijalista ostaje čvrsto posvećena daljoj izgradnji građanske Crne Gore, njenog multietničkog i multikonfesionalnog sklada i evropske budućnost, kao i da samo jedna tako snažna partija, uz spremnost za saradnju sa svim političkim subjektima koji dijele ove vrijednosti i ciljeve, može biti garant njihovog očuvanja i ostvarenja", navodi se u saopštenju partije.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

JF

Po mom misljenu! Milo na celu Andrija potpresednik,za 5 do 6 godina Andrija predsednik Milo konsult mladih. Naravno kada povratimo CG crnogorcima i manjinama bez obzira na veru i naciju. Trampa vise nema i to nam ide u prilog.

DOSTOJANSTVENO SA SREĆOM

CRNOGORSKI BLOK UDRUŽEN POVRATIĆE CRNU GORU NA MJESTO KOJEM PRIPADA, HRABRO, SLOŽNO, SIGURNO, SA SRCEM I DUŠOM ZA JEDINU NAŠU KUĆU CRNU GORU!!!! SA SREĆOM!!!! DA JE VJEČNA!!!!

Slavka

Jesu li ti predlagaci potpredsjednika sigurni da medju njima nema nepouzdanih???