23 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

23° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Davidović: Vučić jedan od nalogodavaca atentata na mene i Joanikija

Politika

Comments 3

Davidović: Vučić jedan od nalogodavaca atentata na mene i Joanikija

Izvor: Mina

Autor: Antena M

  • Viber

Lider Narodnog pokreta, Miodrag Davidović, optužio je predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića da je jedan od nalogodavaca mnogih nedjela u toj državi, među kojima i atentata na njega i episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija dok su boravili u Beogradu.

„Atentat na nas je izvela grupa koju je, prema pisanju štampe iz Srbije, izvršila mnoga nedjela. To je uzrok mnogih nesreća, a glavni organizator svih pogibija je Vučić“, rekao je Davidović na konferenciji za novinare u Nikšiću.

On je podsjetio da je iste noći kada je izvršen atentat na njih kazao da ga izvršioci ne zanimaju, jer je sa njima spreman popiti kafu, već nalogodavci.

„Jedan od nalogodavaca, prema tvrđenju uhapšenih ljudi koji su njegovi pajtosi, su sve ovo priznali. Koliko je još bilo nalogodavaca vrlo brzo ćemo saopštiti“, rekao je Davidović.

Kako je istakao, to je razlog zbog čega je u predizbornoj kampanji po nalogu Vučića „napisano 850 pamfleta i angažovano 467 botova da „laju“ za Narodnim pokretom, a dovezeno je i tri šlepera najogavnijih postera preko ilegalnih prelaza u Crnu Goru i sada ih lijepe po Nikšiću“.

„Vučić je prvo unio zlu krv među kosovske Srbe i uveo ih u najveću pogibiju, pa potom prešao u Republiku Srpsku gdje je do krvi zavadio Stanivukovića, Šarovića i Ivanića sa predsjednikom Miloradom Dodikom. Ostalo mu je da zavadi i nas Srbe u Crnoj Gori i da u svojoj ludosti zacari na zločinu među svim Srbima“, kazao je Davidović.

On je rekao da im je oteo i regularnu dozvolu preko koje Neksan gradi svoj objekat i naveo da je Vučiću glavna tema na Glavnom odboru njegove Srpske napredne stranke kako uništiti Davidovićev Narodni pokret.

Govoreći o predizbornoj atmosferi u Nikšiću, Davidović je kazao da izbori nijesu i ne mogu biti regularni 14. marta, jer da je država „umjesto protektorata zaista država“, zabranila bi toliko miješanje i haos koji Vučić vodi protiv Narodnog pokreta koji je jedina slobodna oaza.

„Članovi Agencije za medije iz Demokrtaske partije socijalista (DPS) su glasali da se predizborna kampanja nastavi, a kukaju kako im državu uništi Srbija. Velika koalicija DPS i Demokratskog fronta zajedno ruši premijera Zdravka Krivokapića i to prvi put javno saopštavam“, ustvrdio je Davidović.

On je najavio da ukoliko se nastavi sa tim „bezobrazlukom“ da će Narodni pokret voditi kampanju na svoj način i neće poštovati izbornu šutnju, nego će protestovati na Trgu i u „subotu, i nedjelju, i svaki naredni dan.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Branka

Nije bio atentat jer da je bio ne bi ni ti ni Jovanikije sad palam*****. Bili biste kod AntihRista.

Đoko Orlandić

Tzv mediji(kontrolisani tabloidi) uSrbiji objavili su hiljade članaka da je Milo organizator atentata na Daku. Ti isti tabloidi kada na katunu neka baba pr.. sjutra na naslovnoj stani objave "Rođena Milova baba sramno prd.. ". I ptice na grani znaju ko diriguje tim tabloidima.

@@@@

PA SAMI STE OD SEBE NAPRAVILI ROBU ZA JEDNOKRATNU UPOTREBU.