15 °

max 23 ° / min 13 °

Utorak

18.05.

23° / 13°

Srijeda

19.05.

23° / 12°

Četvrtak

20.05.

19° / 14°

Petak

21.05.

22° / 11°

Subota

22.05.

22° / 11°

Nedjelja

23.05.

23° / 13°

Ponedjeljak

24.05.

23° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Veljović premijeru: Kada sljedeći put budete tražili krivca za bunt naroda i protest pogledajte u ogledalo

Politika

Comments 12

Veljović premijeru: Kada sljedeći put budete tražili krivca za bunt naroda i protest pogledajte u ogledalo

Autor: Antena M

  • Viber

Savjetnik za odbranu i bezbjednost predsjednika Crne Gore Veselin Veljović reagovao je na izjavu premijera Zdravka Krivokapića.

Reagovanje prenosimo integralno: 

"Zdravko Krivokapić je, izgubivši autoritet kod svojih ministara i skupštinske većine, očigledno ostao samo da vlada javnim proglasima, pisanim i usmenim obraćanjima.

U najnovijem, a ko zna kojem po redu u posljednjih nedjelju dana, optužio me za organizaciju protesta i upravljenje Patriotsko komitskim pokretom. Takve optužbe sam nedavno odbacio i zato današnju izjavu premijera shvatam kao  maliciozno prebacivanje odgovornosti za destabilizaciju države, koja je posljedica postupaka Krivokapićeve neznavene Vlade. 

Vi ste gospodine Krivokapiću izveli ljude na ulice, a ne Veselin Veljović.

Vi ste uz sve probleme sa kojima se naša država suočava, kao prioritet postavili etnički inženjering na štetu Crnogoraca i manjinskih naroda.

Zato, kada sljedeći put budete tražili krivca za bunt naroda i protest protiv vaših napora da po svaku cijenu obezdržavite Crnu Goru, promijenite njenu demografsku strukturu i uništite njeno građansko biće, dovoljno je samo da pogledate u ogledalo - i naći ćete ga.

Predsjedniče Vlade nedostojno se ponašate funkciji koju obavljate jer saopštavate građanima neistine u povodu važnih tema o kojima  lakomisleno i euforično ali prije svega bez činjenica govorite.

Dakle, crnogorske komitske i patriotske organizacije su legitimne i legalne grupe građana koji se bore za očuvanje Crne Gore i crnogorskog nacionalnog i građanskog identiteta.

Ako vam je svaka istina kao ova da ja predvodim navedene organizacije onda građani ove Države treba da budu ozbiljno zabrinuti kuda vaša nesposobna družina vodi ovu ponosnu Državu.

Već ste prepoznati kao osoba koja ne drži riječ pa od vas sve što kažete i nije važno i značajno jer to već niko ne doživljava za ozbiljno. Istina je da patriotske organizacije ne vodim, nijesam njihov član i nemam bilo kakve veze sa njihovim aktivnostima ali poštujem njihov rad uz uvjerenje da će ih biti sve više svakoga novog dana.

Radije sa njima i jedan dan, nego sa dušmanina svega crnogorskog". 

 

 

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Ljiljana

@Branka Ahahahahahaaaaa .... Duhovito i odlicno. Bravo!

Branka

Odličan odgovor. Ali svaštoljub je vazda pjan kao čep pa ako se pogleda u ogledalo viđeće najmanje dvojicu i opet neće znat koji je kriv.