17 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DF "hrišćanski" priznaje da im treba pomoć da se zavađeni članovi Vlade pomire

Politika

Comments 4

DF "hrišćanski" priznaje da im treba pomoć da se zavađeni članovi Vlade pomire

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Demokratski front DF saopštio je da "hrišćanski" priznaje da im je potrebna pomoć važnih adresa kako bi se zavađeni članovi Vlade pomirili.

- Zato vjerujemo da će se one važne adrese koje su nam preporučile Zdravka Krivokapića i garantovale za njegovu ispravnost, jasno odrediti i pomoći da se zavađeni članovi Vlade pomire. Svakako da nismo očekivali sukobe i svađe u vlastitoj kući, a sigurno nismo mogli ni zamisliti da se neko iz nove većine tajno sastaje sa Đukanovićem. Sa ove vremenske distance često preispitujemo šta bi bilo da su nam te poštovane adrese, kada već nisu željele da podrže nikog iz DF, umjesto Zdravka Krivokapića, predložile profesoricu Vesnu Bratić, doktora Vladimira Leposavića ili advokate MCP Milonjića, Krpovića, Kavarića, za koje nemamo sumnju da bi sprovodili i štitili izbornu volju građana koji su 30. avgusta prošle godine glasali protiv Mila Đukanovića.

Vjerovatno da su oni kojim slučajem našom podrškom izabrani za premijera sigurno nam se ne bi obratili riječima:”hvala ni za šta” kao što je to uradio Zdravko Krivokapić prije dva dana. Takođe smo uvjereni, da je kojim slučajem neko od njih na funkciji premijera, ne bi kadrovi DPS-a zauzimali visoke pozicije u državi i na svaki način opstruirali demontažu Đukanovićeve kriminalne hobotnice po dubini. Nedostojne izmišljotine Zdravka Krivokapića o navodnim tajnim susretima glavnih žrtava progona mafijaskog režima - lidera DF- a sa Milom Đukanovićem, najbolje govore o osobi koja po hiljaditi put uhvaćena u laži, svoje razotkrivene sastanke sa šefom mafije, a koji je istovremeno i predsjednik Crne Gore, pokušava imputirati drugima", ističe se u saopštenju DF-a.

U Frontu su rekli da je predsjednik Milo Đukanović zvanično otpočeo potragu za novim političkim saveznicima, potvrđujući time, kako navode u tom političkom bloku, da je Front snažna brana povratku na vlast DPS-a.

"DF iskazuje nemjerljivo zadovoljstvo stavom Mila Đukanovića da u našem političkom savezu ne prepoznaje budućeg koalicionog partnera, kao što je to prepoznao u Zdravku Krivokapiću i drugim, manjim činiocima parlamentarne većine. Đukanović je sinoć i zvanično na okupiranom Javnom servisu otpočeo sa potragom za novim političkim saveznicima i neka im je svima srećno koji žele koaliciju s njim. Upravo je ovim pozivom neformalni šef mafije u Crnoj Gori još jednom potvrdio da je DF snažna brana njegovom povratku na vlast i da se jedino plaši naše beskompromisnosti i odlučnosti", saopšteno je iz DF-a.

U Frontu kažu da je i posljednjem laiku jasno da Milo Đukanović želi kroz partnerstvo sa dijelom parlamentarne većine da odbrani ključne interese jedne omanje grupe ljudi koja je pustošila i kriminalizovala Crnu Goru punih trideset godina.

"A najzad smo od Đukanovića dobili i pojašnjenje da je sintagma “pećinski nacionalizam” koju su proteklih godina upotrebljavali neki drugi politički subjekti u napadima na DF, u stvari njegov autentični izum, iako je upravo predsjednik DPS-a u septembru prošle godine pozivao svoje pristalice u šumu i na ustanak. Kada smo prekjuče u pokušaju da očuvamo jedinstvo Vlade i pomirimo premijera Zdravka Krivokapića i ministra Leposavića, doznali da su se tajno sastajali Krivokapić, Bečić i Đukanović postavili smo samo jedno logično pitanje: “o čemu ste to razgovarali? “ I nije nam jasno šta je neobično u tome da politički partneri iz većine koja podržava Vladu imaju informacije o sastancima sa političkim protivnicima", navodi se u saopštenju.

Posle, kako kažu, grubog odbijanja od strane premijera da se upoznaju sa postignutim dogovorima sa tajnog sastanka Đukanovića i Krivokapića, sljedećeg dana su, ističu u Frontu, otpočeli združeni napadi na DF, "i to nije prvi put".

"Odmah su dovedeni u pitanje ponovo dogovoreni tužilački zakoni, a istovremeno se raznim manevrima izbjegava formiranje nove vlasti u Nikšiću. Dakle, na primjeru Niksića se uspostavlja neki novi, do sada nepoznati „principi", kako bi se problematizovalo i čak dovelo u pitanje obećanje koje smo dali gradjanima da ćemo u tom gradu pobijediti i oteti ga iz ruku kriminalne hobotnice DPS-a", naglašeno je u saopštenju,

U DF-u kažu da je njihova obaveza i dužnost da snažno brane volju preko 133 hiljade glasača.

"I tu svetu dužnost ćemo raditi časno i odgovorno bez bilo kakve kohabitacije s Milom Đukanovićem. DF nema dilemu da se vlast može vršiti i uzdignutog čela i da se ne moraju izdati ideološka i nacionalna uvjerenja, radi šverca cigareta, Majbaha i trećih sekretarica u zapadnim ambasadama", poručeno je u saopštenju.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

CRMNICANKA

@Jelena Prevazidjeni izdajnici, putuju stalna trojka, po”nepoznatim važnim hrišćanskim” adresama, koje bi ih iskoristila ali izdajnike niko ne voli!

Ljiljana

Ni duzeg ni glupljeg pisma. Da bolje i lukavije prikrije njihovu stvarnu politiku zla i mrznje.

Partizan

Građani Crne Gore nude DF stranci i njihovom lideru četniku Mandiću GRAĐANSKU pomoć kako bi se klerikalnoj "hrišćanskoj" Vladi pomoglo da se ovako ZAVAĐENI još više ZAVADE na OPŠTE zadovoljstvo profesorice doktora i advokata koji bi uspješnije provodili SRPSTVO obećano 30.08. vjerujućem narodu.