23 °

max 36 ° / min 19 °

Subota

02.07.

36° / 19°

Nedjelja

03.07.

35° / 22°

Ponedjeljak

04.07.

35° / 22°

Utorak

05.07.

35° / 21°

Srijeda

06.07.

33° / 20°

Četvrtak

07.07.

32° / 20°

Petak

08.07.

31° / 19°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Stoltenberg: Crna Gora djelima da pokaže da je posvećena članica NATO

Politika

Comments 1

Stoltenberg: Crna Gora djelima da pokaže da je posvećena članica NATO

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg kazao je da su ga i premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uvjerili da je naša zemlja posvećena NATO. U susret četvrtoj godišnjici članstva naše zemlje u tom savezu, Stoltenberg kaže da Crna Gora treba djelima da pokaže svoju posvećenost.

Na pitanje Pobjede, da li se u susret četvrtoj godišnjici učlanjenja Crne Gore u NATO, promijenila saradnja naše zemlje i Alijanse, imajući u vidu da su sada u vladajućoj koaliciji partije koji su i anti – NATO orjentisane, Stoltenberg je rekao da mu je drago što je Crna Gora članica tog saveza već nekoliko godina.

-Crna Gora je cijenjen partner i doprinosi stabilnositi u regionu i misijama i operacijama. Srećan sam što je NATO članica kao što sam bio i kad su odlučili da postanu članica. Sreo sam se sa Đukanovićem i Krivokapićem. Obojica su me uvjerili da će Crna Gora ostati posvećena članica – rekao je Stoltenbeerg.

NATO je, kako kaže, zajednica od 30 demokratija, raznoraznih partija i stavova u vezi sa NATO alijansom.

-Meni je važno da Crna Gora na djelima pokazuje da je posvećena članica i mislim da je to dobro za zemlju, region i NATO – rekao je Stoltenberg na konferenciji za medije u Briselu.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Pomoracnkcg

Mogu li zamoliti i gospodina Stoltenberga i svakog drugog diplomatu bilo da je iz Crne Gore ili EVROPSKE UNIJE ILI NATO SAVEZA da analizira i kaže javnosti kome može vjerovati i na čiju se riječ može osloniti