Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević: Željko Ivanović zvao Krivokapića dok je bio u Patrijaršiji u Beogradu i tražio da ne potpiše Temeljni ugovor

Politika

Tag Video
Comments 4

Knežević: Željko Ivanović zvao Krivokapića dok je bio u Patrijaršiji u Beogradu i tražio da ne potpiše Temeljni ugovor

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević saopštio je da je jedan od vlasnika Vijesti Željko Ivanović pozvao premijera Zdravka Krivokapića dok je bio u Patrijaršiji u Beogradu i od njega tražio da ne potpiše Temeljni ugovor.

On je to poručio na današnjem zasijedanju Skupštine.

"Ko je Željko Ivanović u Crnoj Gori, jedan Kraljevčanin iz predgrađa, bivši novinar Radoja Dakića, čovjek koji je na ruskim kulama na šestom spratu držao jarca misleći da je koza, da zove premijera Krivokapića i da zaustavlja potpisivanje Temeljnog ugovora. Evo da vidite šta je sve Željko Ivanović za kratak period stvorio pod ovom okupacijom DPS-a.

Prvo mu je Duško Marković sa kojim je plivao kraul, prsno i leđno u bazenu Verde Toma Čelebića reprogramirao skoro milion i po eura dugova za poreze. Poručujem mu, nas neće reketirati i nećemo mu dozvoliti da preuzme Televiziju Crne Gore, i siguran neka bude ako dođe do lustracije i Zakona o porijeklu novca zajedno će se istraživati i on i Milo Đukanović. Nema razlike između prve i druge familije osim samo u ambicijama ka lopovluku", kazao je Knežević.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Branka

Isti ste Pipune i ti i Ivanović i svi ovi žohari koji ste se razmiljeli i gadite Crnu Goru. Fukara četnička svi do jednoga. A samo pravite predstavu za ovaj glupi narod.