29 °

max 40 ° / min 25 °

Srijeda

28.07.

40° / 25°

Četvrtak

29.07.

40° / 26°

Petak

30.07.

39° / 25°

Subota

31.07.

39° / 23°

Nedjelja

01.08.

40° / 24°

Ponedjeljak

02.08.

36° / 23°

Utorak

03.08.

36° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Krivokapić na dobrom putu da ponese žig izdajnika

Izvor: Screenshot Youtube

Politika

Comments 12

Mandić: Krivokapić na dobrom putu da ponese žig izdajnika

Izvor: Pink/pobjeda.me

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer Zdravko Krivokapić na dobrom je putu da žig izdajnika postavi tako snažno na svoje čelo da mu ga niko ne može izbrisati, poručio je jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić.

- Nije lako nositi žik izdajnika. Nije ga nosio lako ni Sekula Drljević, ni Novak Kilibarda njegov nasljednik - rekao je Mandić, gostujući na televiziji Pink gdje je govorio o usvojenoj Rezoluciji o genocidu u Srebrenici.

Smatra da Rezolucija nije pisana u Crnoj Gori, te da se koristi za lansiranje akta usmjerenog protiv srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

- Neće biti nikakvo iznenađenje ako narednih dana ili nedjelja taj istovjetni tekst bude kružio u prištinskom paralmentu, parlamentu Tirane, Skoplja, Sarajeva jer ovo nigdje još nije bilo usvojeno - rekao je Mandić.

Dodaje da nema dana da sebi ne postavi pitanje da li su oni, koji su mu preporučili Krivokapića i insistirali na njegovoj poziciji, dio čitavog projekta.

Mandić je rekao i da se nije čuo sa Krivokapićem, već da su ranije imali više sastanaka.

- On se sada više sastaje sa Milom Đukanovićem, nego sa nama. On s njim ima javne i tajne sastanke čiji su rezultat ovakve odluke. Čovjek je pokazao čudno lice za hrišćanima kakvim se predstavljao u kampanji - kazao je on.

Prema njegovim riječima, Crna Gora se na sramotan način uključuje u borbu protiv srpskog naroda.

- Brine nas to što dio parlamentarne većine, koja je na snazi sprskog naroda i litija pobijedila 30. avgusta, sada tu energiju kanališe i usmjerava ka drugom toku kako bi se sačuvale tekovine koje je Milo Đukanović njegovao godinama - naveo je on.

On se osvrnuo na rad Vlade u proteklih 200 dana, ističući da nije pokrenuta nijedna investicija, niti otvoreno radno mjesto.

- Imamo ekonomsku katastrofu i slom, a na drugoj strani brukanje onoga što znači biće i suštinu srpskog naroda. Crna Gora je i dalje alat u rukama srpskih neprijatelja sa kojima se pokušava "prikliještiti" srpski narod u Crnoj Gori. Obnavljanje ovih tema nije slučajno - naglasio je Mandić.

On je dodao da je moguće da se ovim rezolucijama pokušava odbaciti "srpski narod i Srbija od Boke kotorske i srpskih opština u njoj".

- Zato je važno da ljudi razumiju da su ove rezoucije uperene i protiv tih opština i naroda koji se bave turizmom i moramo biti pažljivi kada sagledavamo čitavu stvar da ne nanesemo štetu našima - zaključio je Mandić.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

Bakica

Tvoje iskustvo ce mu biti dovoljna.

nenad_mne

Ovaj govori o "žigu izdajnika"? Cirkus za djecu i omladinu!

Ljiljana

Mrtva trka. Izdajnici ste svi u kompletu - ta tzv. izborna "vecina". A ko je vise ili manje izdajnik - to vi najbolje znate. Jedino vi znate sta ste dogovorili i koliko ste ispunili.