14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SD: Tivatski SDP-a da se otrijezni od avgustovskog slavlja

Politika

Comments 0

SD: Tivatski SDP-a da se otrijezni od avgustovskog slavlja

Autor: Antena M

  • Viber

Izgleda da se gospoda iz tivatske Socijaldemokratske partije  još nijesu otrijeznila od slavlja slobode 30. avgusta, saopšteno je iz lokalnog Odbora Socijaldemokrata.

Oni su reagovali na saopštenje SDP-a iz kojeg su ranije kazali da je koncert Beogradskog sindikata prije dvije noći pretvoren u nacionalistički skup dodajući da je odobrenje za nastup dao aktuelni direktor Centra za kulturu Neven Staničić koji je kadar bivše DPS-SD vlasti.

-Zarad građanki i građana Tivta da pojasnimo, a bogami i samom SDP-u (jer su izgleda još uvijek mamurni od slavlja), savjet Centra za kulturu Tivat, koji usvaja program rada i koji je jedina mjerodavna adresa za kulturne dogadjaje u Tivtu, čine tri člana ispred Sdp-a (Zlatko Vučinović, Matija Grabić, Iva Erceg), ispred BF Damir Nikolić i Dragan Laković ispred radnika, tako da je krajnje neodgovorno optuživati i tražiti smaknuće gospodina Staničića, koji je, uzgred, nestranačka ličnost, a ne bilo čiji partijski kadar, kako ste naveli. Odgovornost je isključivo na članovima savjeta koji donosi odluke- naveli su iz SD-a.

Vjerovatno je, kako su dodali, kolegama iz SDP-a kriv Neven Staničić što je dozvolio da se na “humanitarnom koncertu” nađu i njihovi koalicioni partneri, potpredsjednik Arsić, Borka Mršulja iz BF i još dosta čelnika Opštine.

-Trebao je Neven znati i za iscrtavanje murala ratnom zločincu Ratku Mladiću, trebalo ga je otkriviti i za slavlja sa trobojkama i po našem gradu... No što ćemo kad Neven pođe u penziju? Stoga pozivamo eventualne dobrovoljce da se jave i ispred SDP-a preuzmu krivicu i za neka buduća dešavanja sličnog repertoara u Tivtu.

Još jednom apelujemo na kolege iz SDP-a na državnom nivou da objasne SDP-u Tivat kuda plovi ovaj brod- navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR