18 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

18.10.

19° / 12°

Utorak

19.10.

19° / 10°

Srijeda

20.10.

19° / 11°

Četvrtak

21.10.

18° / 10°

Petak

22.10.

18° / 14°

Subota

23.10.

15° / 7°

Nedjelja

24.10.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Carević je Marovićev polupismeni potrčko

Politika

Comments 6

Demokrate: Carević je Marovićev polupismeni potrčko

Autor: Antena M

  • Viber

Demokratska Crna Gora obratila se Demokratskom Frontu, prevashodno zbog rada predsjednika Opštine Budva Marka Carevića.

"Dok je gospodin Carević uz pomoć svojeg mentora Marovića stvarao imperiju, jačao je bunt građana Crne Gore koji se nisu krili iza zastava i crkve. Jednostavno su htjeli promjenu sistema u kojem polupismeni novokomponovani bogataši upravljaju državom, dok mladi i obrazovani bježe iz zemlje", poručili su iz te partije.

Saopštenje za medije Demokratske Crne Gore Budva prenosimo integralno:

Demokratski front Budva ne prestaje da zabavlja javnost. Zabrinuti su da Demokrate ne koaliraju sa DPSom. Zabrinuta politička grupacija nas je desetak puta u prošlom mandatu preglasala sa DPS-om oko veoma važnih odluka koje bitno utiču na život naših sugrađana. DUP Bečići koji je nova Vlada stavila van snage je samo jedna od njih. Interesi građevinskog biznisa su uvijek bili na vrhu prioriteta gospodina Carevića.

Čovjek koji je „jako zabrinut“ za poštovanje izborne volje naših sugrađana nije propustio priliku da trguje zemlju sa Svetozarom Marovićem u momentu dok pregovori oko formiranja organa izvršne vlasti traju. Takav čovjek je zabrinut za poštovanje izborne volje Budvana. Takav čovjek izbacuje iz koalicionog dogovora ljude koji su bili na njegovoj listi, jednako kao i on, samo zbog toga što ne prihvataju da slijepo slušaju gospodina Carevića. SNP i Prava Budva više nisu po volji uzurpatora državne svojine iz Krimovice. 

Gospodin Carević svakog dana pokazuje da od „moralno i materijalno ostvarene osobe“ nije ostalo ništa. Ništa, osim materijalno ostvarene osobe. Ušao je u anale crnogorske politike kao jedini predsjednik opštine kojem izvještaj o radu nije usvojen, a i dalje obavlja tu funkciju. „Moralni Kolos“ Carević „prezire“ fotelju u kojoj sjedi uprkos volji većine odbornika za koje su građani u avgustu prošle godine glasali. 

Dok je gospodin Carević uz pomoć svojeg mentora Marovića stvarao imperiju, jačao je bunt građana Crne Gore koji se nisu krili iza zastava i crkve. Jednostavno su htjeli promjenu sistema u kojem polupismeni novokomponovani bogataši upravljaju državom, dok mladi i obrazovani bježe iz zemlje. Demokratska Crna Gora je bila upravo ta politička opcija koja se pojavila na političkoj mapi da bi se mirna promjena vlasti po prvi put dogodila i u Crnoj Gori. Prvo u Budvi, Kotoru, Herceg Novom i Tuzima, pa i na državnom nivou. 

Nakon svega, Marovićev polupismeni potrčko, izražava sumnju u to da će Demokrate sa DPS-om napraviti novu većinu. Isti čovjek koji je nakon prebrojanih glasova avgustovskih izbora pokušavao da novcem kupi pojedine odbornike DPS-a kako bi formirao vlast bez Demokrata. Prva ljubav zaborava nema. Jednostavno, gospodin Carević se najbolje snalazi, po sopstvenom priznanju, u sistemu gdje se ljudi korumpiraju.

Ono što Demokratski front zove ponudom za koalicionu saradnju je sramno zaklinjanje na vjernost jednom bahatom i neobrazovanom čovjeku koji je umislio da je Mesija koji će da upravlja gradom kao da je uzurpirana državna imovina koju on zove svojom. Ni riječi o pravcu razvoja grada. Ni riječi o socijalnoj politici. Ni riječi o politici u sportu. Ni riječi o urbanističkom uređenju grada. Koalicioni sporazum, kako ga kolege iz DF-a zovu, je samo manifestacija zaljubljenosti u jednog nadobudnog, prostačkog, neobrazovanog čovjeka skromnih intelektualnih mogućnosti. 

Nacrt koalicionog sporazuma koji smo ponudili u novembru prošle godine, a na koji nismo dobili komentar od partnera iz DF-a, sadržao je sve bitne odrednice budućeg upravljanja gradom u ovom mandatnom periodu. Gospoda iz DF-a, koja slijepo prate kabadahiju iz Krimovice i njegovog pomoćnika, koji umije da pročita i razumije stranicu teksta formata A4, moraju da razumiju, da se građani nisu u avgustu opredijelili da jednu diktaturu mijenjaju drugom. Nisu željeli MIA investment, Asfalt beton, Alpinu, starog poslovnog prijatelja Gugija i druge firme sa kojima je gospodin Carević pravio kombinacije bez znanja koalicionih partnera.

Na kraju, gospodo iz Demokratskog fronta, promijenite vječitog broja dva iz Krimovice i nađite nekog ko manje podsjeća na Milutina Simovića da vas predstavlja u javnosti i imaćete podršku Demokrata. Do tad, ko o čemu, vojnik o skraćenju...

 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

Vi ste ga zdušno podržavali.Vaš je.Nema razlike izmedju njega i vas

CRNOGORKA

Nekad se govorilo "dje čeljad nisu bijesna ni kuća nije tijesna"a odje je tijesno i bijesno,znalo se da ćete brzo počet da vadite oči jedni drugima,samo polako i nek je po redu ničija do zore nije gorela,niste bili zadovoljni sa onim što ste imali svega vam je malo...

Orlov krš

Slika Budve ovih dana govori i o vama tzv demokratama i o polupismenom Careviću! Nikad zapušteniji,prljaviji grad,nivo turista katastrofa,socijala!Ni traga mediteranskoj Budvi!