9 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

21° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Filipović: Ponovo pod talasom napada lažnih vijesti iz Rusije

Politika

Comments 2

Filipović: Ponovo pod talasom napada lažnih vijesti iz Rusije

Autor: Antena M

  • Viber

Ponovo smo pod talasom napada lažnih vijesti iz Rusije, koje se hrane narativom koji plasira Željko Ivanović i njegovi istomišljenici u zemlji i van nje, saopštio je Ljubomir Filipović, izvršni koordinator GI “21. Maj”.

"Upravo sam pročitao tekst ruske državne novinske agencije “RIA Novosti” u kojoj se nazivam “nacionalistom i članom DPS-a”. 

U tekstu se koristi lažni citat u kom sam navodno rekao da sa vlasti “treba svrgnuti Srbe” i da ne krijem da nam je “glavni neprijatelj pravoslavna crkva”.

Glavni sagovornik u tekstu je bivši konzul Ruske Federacije kojemu je Ivanovićeva vlada izgleda oprostila švercovanje lažnjih policijskih znački. Isti Đukić je osnivač i član ekstremističkih organizacija u Crnoj Gori poput “Noćnih vukova”, “Kozačke vojske” i “Sorok Sorokov” militantne ruske pravoslavne organizacije", navodi Filipović.

Ova vlada, kako dodaje, izmišlja razne nepostojeće ekstremizme, dok ove realne pušta da cvjetaju u Crnoj Gori.

"Što se tiče sinhronizovanih Ivanovićevih prozivki i prozivki Kremlja, mislim da ih ubuduće treba ignorisati. Uz nekoliko pisama Medijskom razvojnom investicionom fondu u kojem se postavlja pitanje čime se bavi Željko Ivanović i na koji način i za čiji račun širi mržnju i obesmišljava dijalog", zaključuje Filipović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Đoko Orlandić

Mogao bi Putin da pojača svoju kampanju i 100 puta prema CG, za džaba bi mu sve to bilo da nema trojanskih konja, odnosno kvislinga u CG. To su oni koji su učestvovali u ruskom državnom udaru 2016. Pored njih, Putin ima rezidente u CG, kao onaj Đukić, M. Milačić, Bulajić, Božović...

Marina

Znam da nije lako ali mislim da bi najefektniji odgovor na ovu medijsku kanalizaciju bio upravo ignorisanje.Odgovaranjem, dajete im na znacaju i spustate se u njihov pacovski brlog.Ne treba Vam to jer oni koji treba da vide,vidjeli su vec sve sto je trebalo i nema nikakve dileme KO JE KO U CG!!!