10 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SD Krivokapiću: Je li vas sramota da idete na pričešće, a građani ne mogu ni u prodavnicu?

Politika

Comments 4

SD Krivokapiću: Je li vas sramota da idete na pričešće, a građani ne mogu ni u prodavnicu?

Autor: Antena M

  • Viber

Socijaldemokrate su pitale premijera Zdravka Krivokapića da li ga je sramota, nakon što se danas pričestio u Beranama, a mjesecima prije toga izvinjavao zbog kršenja mjera. 

"Sramota od istih onih građana kojima se stalno izvinjavate nakon što ovo napravite; stamota od onih koje tjerate da se vakcinišu tako što im zabranjujete ulaz u prodavnice hrane, dok vi šetate nevakcinisani; sramota od onih vjerujućih koji se sad neće vakcinisati ili će poći na pričešće i moguće razboljeti se, samo zato što su vas vidjeli da radite isto; sramota od svih onih kod kojih ćete sad probuditi opravdani revolt i koji će iz tog bunta kršiti mjere; sramota pred samim sobom što se, kao premijer svih građana jedne sekularne zemlje vi tako ponašate?", piše u saopštenju SD-a.

"Pitanja se sama nižu: mislite li da će nevakcinisani građani poslije današnjeg dana da prihvate diskriminaciju i kršenje svojih prava u vidu pristupa određenim prehrambenim prodavnicama? Mislite li da će roditelji sjedjeti mirno dok njihova djeca uredno i bez pitanja nose maske u školi, a premijer se relaksira i duhovno uzdiže kršenjem svih mogućih mjera? Mislite li da su građani zaboravili da ste i vi i ministarka zdravlja u toku ljeta izigravali Hudinija, isparivši u vidu magle tokom sezone, da bi mlađani ministar Milatović mogao da se malo igra turizma?", dodaje se u objavi partije. 

"Na sva gore postavljena pitanja već imamo, nažalost, odgovor: ne, nije vas sramota, ne, ne stidite se, i ne, nije vas briga za građane. Jer, uglavnom se dobar čovjek zna postidjeti, pa čak i pred sobom. Loš ne zna, izgleda, ni pred čitavom državom", zaključuje SD. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

rm

Ovo je fukara fašistička. Vidite li da sve rade protiv onoga što kao bajagi zagovaraju. Bestidna igra riječi, poput vučića, laž,laž i samo laž. Ukapirali da to prolazi u srbiju pa oni ćeraju. A prolazi i ođe za sada. No dako se osvijestimo više, zadnja je ura. UDARIMO protiv ZLA FAŠISTIČKOGA, pretvoriše nam državu u crkvenu džamahiriju.

CRNOGORKA

Jeste,on je prirodna sramota vazda je crven...otišao da se pricesti,Bog mu možda oprosti ali Crna Gora neće...

Branimir Inic

Krivokapica je zrebalo izabrati z a Mitropolita umjesto Joanikija. Jer, po pitanju kvaliteta smo saradjivali sa Profesorom Milanom Perovicem, velikim strucnjakom, a ovoga nije bio nigdje. Vjerovatno je radio na izgradnji crkvenog kvaliteta.