Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bajčetić: Delegacija Vlade u Vašingtonu doživjela krah

Politika

Comments 4

Bajčetić: Delegacija Vlade u Vašingtonu doživjela krah

Autor: Antena M

  • Viber

Čitava posjeta masovne delegacije Vlade Crne Gore je doživjela diplomatski krah, jer ih nije primio nijedan državni sekretar niti Senator ili Kongresmen, smatra Nikola Bajčetić, portparol i poslanik Pokreta za promjene.

"Bilo bi dobro da Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić objavi troškove svoga turističkog boravka u Vašingtonu koje su platili poreski obveznici Crne Gore, da bi se on slikao ispred institucija u Vašingtonu."

"Ova tragikomična ekskurzija Abazovića, Radulovića, Mickeja, Srzentićke o trošku građana Crne Gore je imala samo dnevno politički cilj, kako bi se stvorila lažna slika o navodnoj podršci SAD-a ovoj veseloj Vladi. Ideja o ovom blamiranju Vlade i države došla je od vlasnika drugosrbijanskog tabloida VESTI, koji se trude, iz sve snage, da dobiju makar jednu riječ podrške njihovom promašenom i bolesnom planu da DF, kao najjača politička struktura u vladajućoj koaliciji ne može biti dio Vlade", navodi Bajčetić u saopštenju dostavljenom medijima.

"A stav SAD-a je nepromijenjen, kao i od strane Predsjednice EK Ursule fon den Lajen koja je rekla da građani biraju vlast u CG, a ne EK. Dakle, istu poruku su dobili i u Vašingtonu."

"Ono što je važno konstatovati kod Ministra populizma, Milojka Mickeya Spajića, jeste sljedeće:

- opet je obmanuo javnost da se susreo sa sentorima i kongresmenima u Vašingtonu. Nije se sreo ni sa jednim. Ako jeste, mi iz DF-a ga pozivamo da objavi imena i fotografije kongresmena i senatora sa kojima se susreo.

- nije se susreo ni sa jednim važnim direktorima Goldman Saksa niti sa bili kojim članom uprave. Neka objavi imena i prezimena i pozicije refrerenata sa kojima se susreo, ako jeste.

I na kraju, Imajući u vidi da su Abazović, Radulović, Mickey i Srzentićka išli po zadatku vlasnika drugosrbijanskog tabloida “VESTI” i radi njihovih političkih interesa, bilo bi pošteno da su i Vesti platile troškove od nekoliko desetina hiljada EUR, a ne građani Crne Gore", zaključio je Bajčetić.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

nenad_mne

Kao kada je Medo bio kod Trampa!

Ante

Što vi iz DF-a glumatate, nevalja vam Vlada, nevalja vam ništa, pa onda otkažite povjerenje Vladi i idemo na nove izbore. Kažete da se DPS rasipa a vi stojite odlično, što znači da će te imati vlast bez URA-e . Budite muškarci i idemo na izbore, a sve ovisi o vama. Kažite šefu Vučiću da je to najbolja opcija.

najsramnije do sada

A oni ne znaju za sram. To je najveća ljudski i moralni krah. Pi !!!