4 °

max 9 ° / min 4 °

Subota

04.12.

9° / 4°

Nedjelja

05.12.

8° / 4°

Ponedjeljak

06.12.

8° / 5°

Utorak

07.12.

7° / 0°

Srijeda

08.12.

6° / -2°

Četvrtak

09.12.

10° / 6°

Petak

10.12.

7° / 4°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Mojkovac: Spinovi propagandističkog glasila dokaz straha od poraza nacionalističkih partija na predstojećim izborima

Politika

Comments 0

DPS Mojkovac: Spinovi propagandističkog glasila dokaz straha od poraza nacionalističkih partija na predstojećim izborima

Autor: Antena M

  • Viber

Koliki je strah u redovima nacionalističkih stranaka od novog izbornog poraza u Mojkovcu, najbolje govori i to što su pribjegli korišćenju desničarskih tabloidnih portala za širenje manipulacija i neistina, tvrde iz Opštinskog odbora DPS-a Mojkovac. 

"Razumijemo da imaju i razlog za to, jer su svjesni snage Demokratske partije socijalista, ali upravo i onoga što ih najviše boli i povodom čega manipulišu - partijskog jedinstva koje je tokom cjelokupnog proteklog perioda ojačano u Mojkovcu.

Iz tog razloga, spinovi plasirani putem internet sajtova koji oduvijek služe isključivo za promociju mržnje, šovinizma i podjela, jedino govore o našim konkurentima i njihovom velikom strahu od novog poraza", navode u saopštenju.

Ne brinite vi za Demokratsku partiju socijalista, naročito ne u Mojkovcu, poručuju iz DPS-a. 

"Jači smo i složniji nego ikad, a u to ćete se još jednom uvjeriti petog decembra. Umjesto što plasirate laži o nama, bolje bi vam bilo da, u vama svojstvenom maniru, već počnete da smišljate alibi za poraz koji vas čeka za desetak dana. Bolje od toga ne umijete.

Vlada premijera Markovića, kao i prethodne Vlade kada su u pitanju razvojni investicioni projekti u Mojkovcu, i na sjeveru države, pokrenuli su konkretne aktivnosti koje prepoznaju građani naše opštine ali i čitave Crne Gore. Oni će se i valorizovati političkom i građanskom podrškom u interesu boljeg i kvalitetnijeg života svih građana", navode iz DPS-a. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR