21 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 14°

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović: Raspada se aktuelna vladajuća koalicija i pada vlada

Politika

Tag Video
Comments 9

Đukanović: Raspada se aktuelna vladajuća koalicija i pada vlada

Autor: Antena M

  • Viber

Lider DPS-a Milo Đukanović govorio je sinoć u Mojkovcu uoči lokalnih izbora zakazanih za nedjelju.

Đukanović je poručio da se na ovim izborima vodi mnogo teža bitka.

"Vodimo bitku za najsuštastvenije nacionalne interese Crne Gore. Vodimo bitku da očuvamo crnogorsku suverenost, da očuvamo građanski i sekularni karakter Crne Gore, da očuvamo pravo Crne Gore na produžetak evropskog puta razvoja. Sve te vrijednosti su napadnute nakon 30. avgusta prošle godine. Poraz DPS-a na tim izborima velikosrpski krugovi u Crnoj Gori a posebno njegovi a posebno u njegovoj beogradskoj centrali razumjeli su kao otvorena vrata za pokušaj novog pokoravanja Crne Gore. Za pokušaj pridruživanja Crne Gore projektu Velike Srbije. To je novi pokušaj aneksije CG kakav smo imali 1918.", poručio je on.

Govoreći o Vladi Crne Gore kaže da je ona služila drugoj državi.

"Ona je služila velikosrpskim interesima. To je vlada koja umjesto da služi Evropskoj uniji i NATO ona je služila geopolitičkim interesima Rusije. Ona je služila samo interesima jedne vjerske zajednice. Dovela je u pitanje i put CG u EU, dodao je on.

"Raspada se aktuelna vladajuća koalicija i pada vlada. To je nešto što je zasluženi epilog. Za neku vladu poput ove je potrebno kraće od četiri godine da vidite nekompetentnost, da vidite neposvećenost crnogorskim državnim interesima. Na planu zaštite zdravlja ljudi, od nekada uspješne borbe, mi smo danas u vrhu crne svjetske rang liste", poručuje Đukanović.

Pogledajte njegov cijeli govor.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Roksana

@LJiljaM, prvo se opismeni, da te zamolimo, pa poslije pričaj o politici. Očigledno, pali te nečija usmena nastava ili litijaške maškare, i tu lijeka nema.

Kralj Nikola

@LJiljaM Ljilja ili Milja sasvim je sve jedno kad je bez mozga.. NE NO CE SVIJET PODRZATI vas cetnike pedofile.. i ostale manijake..! PRIPREMITE SE ZA ODLAZAK BEZ POVRATKA..!!

Veljko

@Radosav Vidjecemo cetnici vidjecemo..!! samo bez nervoze.. upravo ste vi postali nesto nervozni.. i zapamtite cetnici.. jedva cekamo da organizujete vase usr... litije.. pa da vi vratimo ono sto ste zasluzili..!!!!!!