19 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Raspada se aktuelna vladajuća koalicija i pada vlada

Autor: Antena M

  • viber

JF

Puuuuffff koji govor! Crknite dusmani sto nemate ovakvog vodju. Ovo je u maniru svjetske akademse elite ,koji motivacioni govor. Pa kako ne voljeti ovakvog lidera. Ura sad vam je pruzena ruka pamet u glavu pustite vi Dritka i njegove nebuloze. URA nije samo Dritan. Zivjela CG!

montenegrina

Valjda sva Crna Gora vidi i osjeca ovo sto kaze Djukanovic.Ovu bitku za nezavisnost i ssmostalnost nase drzave ,ocigledno,moramo voditi ponovo, iako smo mislili da su takve bitke proslost.Crnogorski narod ce sačuvati svoju drzavu i sad i zauvjek!

ISTORIJSKI MOMENAT ZA CG!

OVO JE ŠANSA DA SE POVRATI UGLED CG DA SE ČETNICI VRATE TAMO DJE IM JE MJESTO DA POŠTUJEMO ANTIFAŠISTIČKU CG DA NAM IZBJEGLICE NE KROJE SUDBINU DA CG GORA KRENE EVROPSKIM KOLOSJEKOM DA SAČUVAMO SVE VJERE I NACIJE! DA JE VJEČNA CRNA GORA!

Radosav

"O ćoškovima govori čovjek koji je institucije zamijenio političkim i kriminalnim ćoškovima. O smjeni govori lider partije koju je narod smijenio. Đukanoviću, spustite taj vaš nervozno podignuti prst, više vam ne stoji, sa njim više nikoga ne možete zaplašiti", vise nikoga proslo je tvoje vrijeme !

Veljko

@Radosav Vidjecemo cetnici vidjecemo..!! samo bez nervoze.. upravo ste vi postali nesto nervozni.. i zapamtite cetnici.. jedva cekamo da organizujete vase usr... litije.. pa da vi vratimo ono sto ste zasluzili..!!!!!!

LJiljaM

U ocima se vidi koji strah i panika ga hvata,nemoze covjek da svati daje proslost narod ce opet reci svoje VELIKO NE DPS ne Milu ni svijet ga vise ne podrzava ofirao je sve svoje karte sa kojima se koristijo godinama a afere koje stoje iza njega ubrzo ce se pozabaviti neki novi i posteni tuzioci .

Kralj Nikola

@LJiljaM Ljilja ili Milja sasvim je sve jedno kad je bez mozga.. NE NO CE SVIJET PODRZATI vas cetnike pedofile.. i ostale manijake..! PRIPREMITE SE ZA ODLAZAK BEZ POVRATKA..!!

Roksana

@LJiljaM, prvo se opismeni, da te zamolimo, pa poslije pričaj o politici. Očigledno, pali te nečija usmena nastava ili litijaške maškare, i tu lijeka nema.

glupson

Dobro reče jutros jedan na radiju za Svaštoljuba da je priglup. Ja bih rekao da je glupson.