10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić: Nema toga čovjeka koji se može pridružiti toj grupi za izglasavanje nepovjerenja Vladi

Politika

Comments 5

Krivokapić: Nema toga čovjeka koji se može pridružiti toj grupi za izglasavanje nepovjerenja Vladi

Autor: Portal Antena M

  • Viber

Premijer Zdravko Krivokapić ponovo danas nije odgovorio na konkretno pitanje radom koja tri ministra nije zadovoljan.

Iako je ranije kazao da nije zadovoljan radom tri ministra, kazao je da postoji pet kriterijuma po kojima se ocjenjuje rad članova Vlade.

"Ako želite da date ocjenu a da bi ona bila objektina, onda morate izabrati i trenutak. Ocjenjujem da sada nije trenutak i prilikaza bilo kakvo ocjenjivanje, posebno zbog političke situacije, a i činjenice da se ne nalazimo na kraju godine", kazao je on odgovarajući na novinarsko pitanje radom kojih ministara nije zadovoljan.

On je kazao da imenovanje ministra pravde zavisi od političke volje parlamenta.

Upitan sa radom koja tri resora je izuzetno zadovoljan u odnosu na postavljena očekivanja, premijer je kazao:

"Svako izdvajanje bilo kojeg ministra u današnjoj situaciji bi bilo nekorektno. Cijenim rezultate ove vlade, ako pogledate okvir, u većini našeg djelovanja smo bili kao uže sastgavljeno od 12, odnosno na kraju 11 užadi koja daju čvrstinu. Ovu Vladu je svaki napad i kritika činila snažnijom i tome svedoči sve što ste mogli i niste mogli da čujete", naveo je Krivokapić.

Odgovarajući na pitanje o predlogu DF-a za formiranje nove Vlade, Krivokapić je ponovio da ona nije upućena njemu,

"Očekujem da će posle desetog decembra biti jedanaesti, to je jedino sigurno. Ne očekujem bilo kakve nove senzacije. Očekujem da se politička situacija smiri i da svi shvatimo da je naša uloga ona koju smo dobili. Neko je dobio da bude ministar, neko premijer, neko poslanik i svi moramo da radimo na korist građana Crne Gore", rekao je Krivokapić.

O inicijativi za izglasavanje nepovjerenja Vladi koja dolazi iz opozicije Krivokapić kaže:

"Ne mogu da shvatim da se nakon 30.08 pojavi bilo koji pojedinac od ove grupacije 41, koji može da izdrži teret tog jednog neetičkog čina. Nažalost bojim se da te priče koje kulaju po našim medijima i kafanama nijesu tačne i da nema čovjeka koji može da se prikloni toj grupaciji od 40, jer je to povratak na staro, a ovo je priča o novom. Ako neko želi da se vrati na stari sistem vrijednosti, na brojne primjere političke korupcije onda srećno bilo, to nije ova Vlada", kazao je on.

Kako je dodao, treba odvojiti ono što je atar Vlade, od atara parlamenta.

"Kakva je to priča o izborima kad nemamo uređen birački spisak, sudstvo, tužilaštvo? Mi smo rekli, nećemo zamjene, hoćemo promjene", kazao je on i dodao da bi zamjena bila kad bi u Vladi bili oni koji to politički zaslužuju, ali ne mogu biti kompetentni u ovoj Vladi.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Andjela

Mnogo skromna osoba, sprdali se on,smijeli se pogledati u ogledalo i sebi u lice ponovoti ove lazi?

Jelena

Vi ste virus ,gori od korone , oslabiti će vam DNK, koji vas je uništio , ukrštanjem, sa cetnickom rasom. Ova prethodna ima veliku grešku, puštajući ove iz Srbske i Kosova, najiskvarenijih ljudi , skrivajući iza tezgi na pjaci, do njihove tihe invazije , po ustanovama. Uništili ste Crnu Goru, bo