19 °

max 23 ° / min 16 °

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 15°

Ponedjeljak

20.05.

27° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 18°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović se sastao sa Milanovićem: Razgovarali o odnosima dvije države

Politika

Comments 5

Đukanović se sastao sa Milanovićem: Razgovarali o odnosima dvije države

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović sastao se danas sa Predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem u okviru radne posjete Hrvatskoj povodom obilježavanja 30. godišnjice osnivanja i djelovanja Nacionalne zajednice Crnogoraca Hrvatske, saopšteno je iz službe za informisanje predsjednika.

"Predsjednici Đukanović i Milanović razgovarali su o odnosima dvije države, evropskom putu Crne Gore, kao i aktuelnim prilikama u regionu.

Dvojica predsjednika učestvovaće i na svečanosti obilježavanja 30. godišnjice osnivanja i djelovanja Nacionalne zajednice Crnogoraca Hrvatske, koja se pod njihovim pokroviteljstvom održava večeras u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski", navodi se u saopštenju.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Legenda

@Nando Kada je Tudjman birao zabio je nož u leđa muslimanima u Mostaru itd.Bio sam u vojsci 90na 91 u Sarajevu u Slaviša Vajner čiča.Tako da sam direktno išao na Lištice spustio oružje da ne pucam na Hrvate.5327kroz2f komandant Enver Hadžihasanović.Previše je Alija vjerovao Tudjmanu

Nando

@Legenda,Milanović samo upozorava da Bošnjaci biraju Hrvatima člana presedništva i to je činjenica. On ne negira genocid u Srebrenici i to je istina. On se izražava kako se izražava, ima svoj stil, a to što to neki ne razumiju...ja mislim da neće da razumiju i njima je normalno da većina preglasava manjinu, a to je htio i Milošević početkom devedesetih. Znamo ishod.

Cicko

Milanovic je sujetna osoba. Ni najdobronamjerniju kritiku covjek ne moze da podnese. Odmah puca po svim savovima i tada ne moze da kontrolise sto govori. Onda se iz inata okrece desno-desnici. Da pokupi glasove.