11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Abazoviću, sa DPS-om ćete ipak morati civilizovano i argumentovano

Politika

Comments 2

Nikolić: Abazoviću, sa DPS-om ćete ipak morati civilizovano i argumentovano

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, kao političar koji ima ambicije da bude moderan evropski lider, morao bi da obrati pažnju na autoritarne crte ličnosti koje je ispoljio u večerašnjoj emisiji "Okvir" kada je, u maniru na kom bi mu pozavidjeli lideri DF i pogotovo Demokrata, donosio presude o pojedincima prije nadležnih državnih organa, pozivajući se pritom na navodne podatke i papire u koje je imao uvid kao koordinator službi bezbjednosti, navodi portparol i poslanik DPS-a Miloš Nikolić.

"Gospodine Abazoviću, toplo Vam preporučujemo da ne zalazite na teren zloupotrebe službenog položaja, da stanete iza svojih riječi i date doprinos daljoj izgradnji vladavine prava u Crnoj Gori", poručuje on. 

"Na kraju, skrećemo Vam pažnju da vodite računa o tome kako komunicirate, sa pojedincima ili sa Demokratskom partijom socijalista u cjelini, jer iako ste skloni teatralnom nastupu, sa nama ćete ipak morati, civilizovano i argumentovano", zaključuje Nikolić u saopštenju. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

BELVEDER

DPS u liku mladih i perspektivnih političara kao što su Živković, Papović, Nikolići, Vukovićka, Rakočević,... ne treba da dozvoli Abazoviću da ih uči demokratiji, po cijeni da propadne i ova manjinska vlada u najavi. Ovo je njemu slamka spasa!

JF

Nekaga jos malo pas koji laje ne ujeda!