15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Blokiraće grad i sve prilaze: Grupa građana Nikšića poziva na otpor kapitulaciji

Politika

Comments 10

Blokiraće grad i sve prilaze: Grupa građana Nikšića poziva na otpor kapitulaciji

Autor: Antena M

  • Viber

Grupa građana Nikšića pozvala je sve crnogorske gradove na mirni i demokratski bunt i najavila će blokirati kompletan grad i sve prilaze zbog temeljnog ugovora sa SPC o kojem bi Vlada Crne Gore trebalo da odlučuje na sjednici u petak.

- Premijer Dritan Abazović, čovjek koji se bavi crkvom Srbije i zaštitom njenih interesa više nego zaštitom nacionalnih interesa zemlje u kojoj premijer čovjek koji nam želi oduzeti prošlost i budućnost, sada po instrukcijama svojih mentora iz Beograda i iz crkve Srbije, želi Crnu Goru odvratiti od evropskog puta i napretka i namjerava silom na sramotu i naprečac potpisati sramni i neustavni tzv temeljni ugovor - navedeno je u obraćanju grupe građana Nikšića.

Oni pitaju čemu žurba kada, kako kažu, kompletna crnogorska javnost zna da Nikšićani neće pristati niti dozvolit bilo kakav čin izdaje i kapitulacije.

- Grad Ljuba Čupića poziva sve crnogorske gradove na opšti otpor kapitulaciji, na mirni i demokratski bunt. U to ime, Nikšićani će blokirati kompletan grad i sve prilaze, i ne postoji sila, suzavci nit gumeni meci da odstupimo ukoliko se ne odustane od tog zlog nauma. Uz svoju braću Cetinjane kao i na Belvederu, uz našu braću Barane,Ulcinjane, Kotorane,Novljane, Bjelopoljce, Kolašince, Mojkovčane, Žabljačane, Rožajce, Plavljane i ostale poručujemo Vladi Crne Gore. Neće moći kako ste naumili - poručila je grupa građana Nikšića.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Tomo Markov

Da se napušte svi Manastiri i Crkve koji su bili vlasništvo CPC do njenog nasilnog ukidanja dekretom fizičkog lica 1920 g.

Nermina

@Sanja Ni po koju cijenu necemo dozvoliti otimanje nase istorije i tradicionalnih vrijednosti i njenih svetinja.Blago onom ko dovijeka zivi, imao se i rasto roditi.

Bijeli Pavle

Odbraniti junačku, multietničku, antifašističku Crnu Goru