7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otvoreno pismo Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić predsjedniku Opštine Marku Kovačeviću: Zahtjev za hitnu smjenu Miljana Mijuškovića

Politika

Comments 6

Otvoreno pismo Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić predsjedniku Opštine Marku Kovačeviću: Zahtjev za hitnu smjenu Miljana Mijuškovića

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Klub odbornika Evropski tim za Nikšić upućuje otvoreno pismo predsjedniku Opštine Marku Kovačeviću povodom komentara na društvenim mrežama koje je objavio njegov savjetnik za turizam, kulturu i vjerska pitanja Miljan Mijušković, a povodom tragičnog događaja na Cetinju, 12.08.

Njihovo pismo prenosimo integralno:

"Uvaženi predsjedniče Opštine Nikšić gospodine Kovačeviću, 

Poštujući tugu i bol porodica nastradalih u stravičnom zločinu na Cetinju, ali i patnju i dane žalosti cijele Crne Gore, nijesmo Vam se htjeli obraćati do danas. 

Danas od Vas tražimo da po hitnoj proceduri smijenite svog savjetnika za turizam, kulturu i vjerska pitanja, Miljana Mijuškovića zbog, nehumanih, neetičnih i nadasve nečovječnih komentara objavljenih na društvenim mrežama, a povodom događaja na Cetinju. 

Ne želeći bilo kakvo profiterstvo nad tugom i bolom, ne generalizujemo krivicu, niti za ovakav stav optužujemo bilo koju grupaciju kojoj Mijušković pripada, pa ni Vas kao njegovog pretpostavljenog. Ali tražimo od Vas da zarad, nezapamćene tragedije, njenih žrtava i bola kompletne Crne Gore, svojim gestom pokažete da osuđujete takve istupe, ma od koga dolazili, pa i od Vaših najbližih saradnika.

Možda ćete reći da je Mijušković svoj komentar obrazložio i da nije imao zlu namjeru, ali znajte u to niko ne vjeruje. Nemuštim obraćanjem pokušao se opravdati, iznoseći da njemu neko crta metu. Potpuno marginalna osoba došla je u žižu javnosti svojim bolesnim komentarom, prije čega ga niko nije ni primjećivao niti komentarisao. Sam sebi je nacrtao metu, ali metu prezira i osude.

Zbog svega navedenog, zahtijevamo od Vas hitnu reakciju i smjenu pomenutog."

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Vjernik

Njegov post na drustvenoj mrezi je komentar nekoga ko je samo profesionalni/sluzbeni "vjernik". Takvih je dosta. Da je vjernik, znao bi da je komentar i ono sto isti implicira bogohulan i da zbog istog treba da se pokaje i upozna istinu o Bogu koji nije ono sto mu firma kojoj gospodin pripada kaze.

Dpero

Da ims suda i tuzilastva oni bi trebalo da se ovim bave!!

Palestinska ljutica

@Finland Svaka cast.U desetku se pogodili iz prve.!!!