23 °

max 23 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

23° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Skandalozna izjava Jokovića: Više ja i Šćekić imamo djece nego svi poslanici Demokrata...

Politika

Comments 9

Skandalozna izjava Jokovića: Više ja i Šćekić imamo djece nego svi poslanici Demokrata...

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Lider Socijalističke narodne partije i potpredsjednik Vlade u tehničkom mandatu Vladimir Joković je, gostujući na Srpskoj televiziji, dao neprimjerenu izjavu koja se odnosila na funkcionere Demokratske Crne Gore.

- Ne možete glasati za nekoga da vodi vašu djecu, ko nema svoju djecu. Ni kučeta ni mačeta... Kakvu odgovornost, prema kome, pasoš u džep, mogu gdje god hoće da odu... Više ja i moj potpredsjednik Dragoslav Šćekić imamo djece nego čitav poslanički klub Demokrata - rekao je on.

Reagovao je poslanik Demokrata Danilo Šaranović ističući da je ovo vjerovatno primjer potpune izvitoperenosti uma.

- Ako ste se ikada pitali kako izgleda potpuna izvitoperenost uma, vjerovatno je to ovo.  A ovo nam je (i meni je teško da povjerujem) potpredsjednik Vlade. Što ako npr. neko od nas ne može da ima djecu, Jokoviću - upitao je Šaranović.

Oglasila se i poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović-Stanković vidno razočarana ovakvim nastupom čovjeka u izvršnoj vlasti.

- E moj Jokoviću pamet ti ne smeta da ovakve izjave daješ. A, znaš li Jokoviću da ima žena koje žele, a ne mogu da se ostvare kao majke?! Bolje je ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i odstraniti svaku sumnju - navela je Vuksanović-Stanković na Tviteru.

Poslanik Socijaldemokrata Boris Mugoša osvrnuo se na izjavu Jokovića, citirajući Martina Lutera Kinga.

- Umjesto komentarisanja nepristojne i necivilizacijske izjave potpredsjednika smijenjene ne 43. Vlade, navešću citat M.L.Kinga: “Ništa u svijetu nije opasnije od iskrenog neznanja i savjesne gluposti” - naveo je Mugoša na Tviteru.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

nenad_mne

Ovo se ne treba komentarisati, no stalno ponavljati, da se vidi koliko će bravušana, pored SS, prihvatiti! Za kraj, i oni se zalažu za evropske vrijednosti, a ne makoše iz XIII vijeka!

Petar

Imali granice pristojnosti i dostojnosti da neko bude poslanik crnogorske skupstine? Jokovic je jedna uvreda za Crnu Goru. Vladike Petrovici su vodili Drzavu a nisu bili roditelji. U zemlji dje Jokovic vlada sto drugo nego pasos bas zbog svoje djece i njihovog zivota dostojnog 21 vjeka