7 °

max 13 ° / min 7 °

Nedjelja

03.12.

13° / 7°

Ponedjeljak

04.12.

10° / 4°

Utorak

05.12.

10° / 6°

Srijeda

06.12.

10° / 7°

Četvrtak

07.12.

10° / 4°

Petak

08.12.

9° / 3°

Subota

09.12.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Prijestonice: Kako URA liječi Cetinje vidjeli smo 5. septembra prošle godine

Politika

Comments 1

DPS Prijestonice: Kako URA liječi Cetinje vidjeli smo 5. septembra prošle godine

Autor: Antena M

  • Viber

“Taman kad smo mislili da je URA na Cetinju prestala da postoji, skromne nagovještaje da su živi dobili smo iz njihovog saopštenja - a bolje da ga nijesu ni pisali”, kazali su iz Odbora DPS Prijestonice.

Kako dodaju, u maniru svog nekadašnjeg premijera Krivokapića, umjesto konvencionalnih, antifašističkih, građanskih i crnogorskih praznika, u URI i dalje imaju potrebu da izmišljaju neke nove praznike – pa, kako kažu, ovog puta “imamo i neki 5. decembar, ljekoviti praznik po Cetinje”. 

“Izliječili” su Janković i njegove partijske kolege Cetinje 5. septembra 2021. godine dovoljno da im se to nikad ne zaboravi. Taman kao što su Crnu Goru “izliječili” u ove dvije godine - toliko da ih danas podržava 2,8 odsto građana”, saopštili su iz DPS.

Tako Jankovićevi saborci “liječe” i Nikšić, koji je postao oličenje najgore nacionalističke destrukcije, tako su “liječili” Budvu dok ih tamo nijesu otkačili, a pribojavamo se da će tek Podgorici da prirede nezaboravno “liječenje” sa njihovim partnerima i mentorima iz Demokratskog fronta. 

Ipak, ovim putem dužni smo da se obratimo gradonačelniku Đuraškoviću, pitanjem da li on dijeli stavove koje je iznio Janković? Da li se ponosi time što URA po Cetinju proglašava “nove praznike”? 

Kakva je to dobra saradnja Prijestonice i propale Vlade, koju Janković pominje, a koju niko na Cetinju, osim njega i preostalih nekoliko članova URE, ne vidi? Je li to ona Vlada koja se manirom najgorih autokrata riješila ministara iz redova SDP-a? 

Jedino što se u ovih godinu, nažalost, dokazalo, jeste ono što smo mi poručivali. Nema nikakve dobrobiti u bilo čemu što podržava URA.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krs

Sve je tacno sto ste rekli o URI,ali nijeste se ni vi proslavili svojom visedecenijskom vladavinom na Cetinju!