21 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte kako izgleda posrnuće u čistoj formi: Postrojeni pred Milicom Zavetnicom

Izvor: Screenshot

Politika

Tag Video
Comments 34

Pogledajte kako izgleda posrnuće u čistoj formi: Postrojeni pred Milicom Zavetnicom

Autor: Antena M

  • Viber

Piše: Darko Šuković

U poplavi važnih događaja desi se da promakne, da ne dobije zasluženu medijsku pažnju i nešto što je neoprostivo, pravi grijeh ne zabilježiti. Takva je bila "Treća sednica Odbora za dijasporu i Srbe u regionu", održana 13. decembra prošle godine u Beogradu.

Gotovo slučajno, zahvaljujući jednoj natuknici u objavljenom (pa uklonjenom) postu razočaranog hercegnovskog Uraša i jednom "klipu" koji je kružio mrežama, a na kojem se vidi parče izlaganja predsjednika opštine Mojkovac, buknula je znatiželja da se bolje upoznamo sa tim zbitijem.

I šta, nakon odgledanoga, reći, a ne zaplakati? Da li uopšte pokušavati da se dočara dubina ljudskog i političkog posrnuća 14 građana Crne Gore, tremom osušenih usta postrojenih postrojenih pred Milicom "Zavjetnicom"? Ima li smisla konstatovati da je ta slika nepodnošljivog odsustva dostojanstva tragična posljedica sposobnosti Beograda da ispira mozak i kupuje duše i nesposobnosti Cetinja i Podgorice da se tome suprotstave? Je li klovnovsko recitovanje Njegoša ono na šta treba obratiti pažnju u govoru Arno Gujona ili podatak da je Vučić utrostručio sredstva za proizvodnju novih kovačevića, todorovića, delića, otovića, markovića...

Riječi su čist višak, tek neophodnost da se skrene pažnja na video sadržaj. Ovo treba gledati i gledati i gledati... Ako ovo nije terapija za buđenje Crne Gore, onda ovoj državi nema spasa. Niti ga zaslužuje.

A, prije nego što počnete da gledate, još samo podsjećanje na riječi Marka Miljanova, izgovorene baš u Beogradu, i baš pred jednim pretečom ekipe koju ćete viđeti i slušati na linku ispod:

"Čoek bez domovine, ili, što je isto, sa osramoćenom domovinom, više i nije čoek.”

A sad gledajte i... stidite se u njihovo ime.

Komentari (34)

POŠALJI KOMENTAR

Miodrag

Ljudska besramnost nema granice!U ljudskoj psihi je želja da bude sluga,a ne slobodan čovek!Ako su ovo ljudi...

LEPENČANIN

Ovih 11 jadova koji su došli kod Milice - jadnice zavjetnice su na sramotu svojoj domovini Crnoj Gori! A, njoj koja ih je primila, zajedno sa ostalima iz toga trovačkog brloga (ukupno za sve njih nema prikladnih ružnih riječi) domovina Srbija je na sramotu!

haker

Da je srece ovomu nakot izdajnicku proglasiti drzavnim neprijateljima(kao sto to i jesu) i zatvorit dozivotno!