11 °

max 11 ° / min 3 °

Utorak

28.03.

11° / 3°

Srijeda

29.03.

10° / 2°

Četvrtak

30.03.

13° / 4°

Petak

31.03.

13° / 6°

Subota

01.04.

13° / 10°

Nedjelja

02.04.

13° / 9°

Ponedjeljak

03.04.

9° / 4°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pavićević: Porazno slijeganje ramenima nakon već pričinjene štete koja je nastala nesavjesnim poslovanjem

Izvor: DPS

Politika

Comments 1

Pavićević: Porazno slijeganje ramenima nakon već pričinjene štete koja je nastala nesavjesnim poslovanjem

Autor: Antena M

  • Viber

- Apel izvršnog direktora EPCG Nikole Rovčanina, partijskog uhljeba sa državnih jasli iz redova Demokrata, i njegov poziv Vladi i Ministarstvu kapitalnih investicija da “prepoznaju štetu koju je CEDIS pretrpio na tržištu, te da se pomogne toj kompaniji”, oslikavaju porazno slijeganje ramenima nakon već pričinjene štete koja je nastala nesavjesnim i nedomaćinskim poslovanjem rukovodećeg kadra - poručuje Aleksandar Pavićević, član Izvršnog odbora DPS-a. 

Građanima je, kaže, jasno da je nakon masovnih partijskih zapošljavanja, nemilice trošenog novca i lošeg upravljanja, CEDIS danas toliko urušen da je pred kolapsom.

- Da bi se energetski sistem koliko-toliko održao, neznavenim i nestručnim rukovodiocima ne preostaje ništa drugo nego da zatraže dotacije i finansijsku pomoć od države, ne razmišljajući da time samo produžavaju agoniju do potpunog fijaska koji je neminovan.

Gospodine Rovčanin, da Vaše stranačke kolege i Vaši koalicioni partneri, koji su zaposjeli fotelje državnih preduzeća, nijesu nemilice trošili novac firmi na čijim čelima su uhljebljeni, ne bi nekada crnogorski privredni giganti došli u situaciju da moraju da "prose" ne bi li opstali i dalje funkcionisali.

I sami ste jedan od vinovnika rada na štetu građana Crne Gore, čiji ste ogroman novac u više navrata, sa računa državnih preduzeća, poklanjali i donirali jednoj vjerskoj organizaciji, za šta ste i nagrađeni laureatom "velikog dobrotvora".

Takvo nedomaćinsko poslovanje i loša namjera Vas tako i drugih odgovornih lica, ima za posljedicu urušavanje energetskog sektora, i to će svakako jednog dana biti predmet interesovanja pravosudnih organa. Nastavi li se kontinuitet takvog rada, pitanje je da li će CEDIS uopšte preživjeti i šta će na kraju od njega ostati - navodi Pavićević. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Brano Bozovic

Dvojica osrednjih pravnika,na celo dvije najvece energetske kompanije.Srce nase drzave,jasno je zbog cega su dovedeni.Da ih dovedu do propasti da bi ih jevtino kupili susjedi.Ptice na grani o tome pricaju.