10 °

max 18 ° / min 10 °

Petak

24.03.

18° / 10°

Subota

25.03.

17° / 11°

Nedjelja

26.03.

16° / 10°

Ponedjeljak

27.03.

12° / 7°

Utorak

28.03.

9° / 2°

Srijeda

29.03.

9° / 2°

Četvrtak

30.03.

8° / 4°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odžić: Mandat je vraćen građanima, a oni će jasno reći šta žele

Politika

Comments 0

Odžić: Mandat je vraćen građanima, a oni će jasno reći šta žele

Autor: Antena M

  • Viber

U kakvu su institucionalnu krizu i bunilo, oslobodioci od 30-og avgusta doveli državu, jasno govori činjenica da pobjednici izbora, koji trenutno nemaju većinu za sastavljanje nove Vlade, od kojih je jedan dio glasao za pad prošle Vlade, trenutno djeluje i protiv održavanja izbora, koji se nameću kao jedino rešenje krize, poručuje Petar Odžić, član Predsjedništva SDP.

"Naime, iako je predsjednik države shodno novom zakonu bio u obavezi da raspusti Skupštinu,  navodna parlamentarna većina, koja nema većinu, traži da Ustavni sud poništi odluku predsjedika o raspuštanju Skupštine, koja je proistekla iz politički režiranog zakona kojeg su isti oni predložili i izglasali", navodi on.

Zaključak je, dodaje, srušili su Vladu, neće novu Vladu, jer su u zavadi, ali neće ni na izbore, jer im rejting sa zadnjih izbora strmoglavo pada.

"Epilog dvogodišnje vladavine je zaduženje od preko 800 miliona, sa tendencijom dodatnih zaduženja, desetine hiljada partijski zapošljenih vojnika, hapšenje visokih funkcionera nove vlasti, inflacija od preko 15 posto, i anarhija u državi. Drugovi oslobodioci, mandat je vraćen građanima, a oni će 11.juna jasno reći šta žele!", zaključuje Odžić.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR