11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pavićević: Abazović u društvu ambasadora Srbije ispunjava još jedan dječački san

Politika

Comments 4

Pavićević: Abazović u društvu ambasadora Srbije ispunjava još jedan dječački san

Autor: Antena M

  • Viber

Dritan Abazović kome se dopalo da bude premijer u neograničenom mandatu, za naš novac otišao je do Amerike da gleda NBA utakmicu. U društvu ambasadora Srbije, ispunjava još jedan svoj dječački san. Razumijemo i to da se kompleksi liječe i za to treba ozbiljna terapija, no ova vrsta terapije žestoko košta građane, rekao je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Aleksandar Pavićević. 

Odavno se, ističe Pavićević, ođe sve otrglo kontroli i svakako je potrebno stručno lice da ovo ponašanje dovede u razumnost, no svakako ovo će od strane građana biti terapijski 2. aprila. 

„Na kraju, Generalnom sekretaru Vlade upućujemo pitanje – koliko košta sve građane neiživljenost i nezasitost ovog čovjeka, koji je očigledno izgubio svaku mjeru za realnost. Dokle ćemo plaćati našim novcem njegove ekskurzije? Dokle će se novcem građana bahatiti kao da ih je sam zaradio“, upitao je Pavićević. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

td

E,ovu fotografiju treba na bilbordu u Ulcinju.Kada se mali vrati - da ga sugrađani podsjete zbog čega je razočarao i uvrijedio sve one u Crnoj Gori koji su bili spremni da mu vjeruju. Nisko,do dna...A drugovi na fotografiji se smiju....I ja bih...

Terapija

Kakav ,,reprezentativan'' prizor!