10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M saznaje: Abazović i Adžić tražili ostavku  Brđanina, direktor UP tvrdi da nijesu ispunjeni uslovi za njegovu smjenu

Politika

Comments 6

Antena M saznaje: Abazović i Adžić tražili ostavku Brđanina, direktor UP tvrdi da nijesu ispunjeni uslovi za njegovu smjenu

Autor: Antena M

  • Viber

Prema nezvaničnim informacijama Antene M, na jutros održanom sastanku, premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić tražili su od direktora Uprave policije Zorana Brđanina da sam ode sa te funkcije.

Brđanin je večeras za Pobjedu kazao da za sada ne bi komentarisao navode o  njegovoj ostavci i da nijesu ispunjeni zakonski uslovi za njegovu smjenu.

Pitanje ostavke Zorana Brđanina sa mjesta direktora Uprave policije ostalo je otvoreno, a izvor Antene M kaže  da nikakva odluka nije donesena i  da u ovom trenutku nema zakonskog osnova da Vlada smijeni direktora policije. 

U međuvremenu, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić kazao je za TVCG da se mogu očekivati velike promjene kada je u pitanju Uprava policije, a da li će to podrazumijevati i promjenu direktora policije vidjeće u narednih nekoliko dana.

Kako je kazao, da li će se sa tim promjenama ići i promjena direktora policije ostaje da u narednih nekoliko dana odluči na Vladi, kada sagledaju sve aspekte.
 
Adžić je naglasio da to ne može biti odluka samo MUP-a, već da mora biti odluka Vlade.

 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

58SINDON

@Miro ABAZOVIC, ADZIC I BRDAN SU SE TREBALI DATI OSTAVKU ZATO SU ONI IZDAJNICI